Iiii! Poglej, kako KDO je srčna izbranka Masterchefa Žana Milosavljeviča

Poglej, kako lep par sta Žan in Špela! 😍

Iiii! Poglej, kako KDO je srčna izbranka Masterchefa Žana Milosavljeviča (foto: POP TV) POP TV
24. 11. 2020

Žan Milosavljevič ni le letošnji zmagovalec oddaje Masterchef, ampak tudi zmagovalec slovenskega občinstva, saj je s svojo iskrenostjo, preprostostjo in pogumom popolnoma osvojil gledalce. 

In če si se morda spraševala, kdo je dekle, ki je osvojilo njegovo srce ...

Spoznaj Špelo! Kot je Žan povedal v nekaterih intervjujih, se s Špelo poznata že od prej, vendar je bil najprej on v zvezi, zato iskrice ljubezni niso preskočile že ob prvem snidenju.

Si vedela, da ima Eva Irgl DVOJČICO? Objavila je njuno fotografijo, ki je razdelila Slovenijo

Ljubezen se je vnela po tem, ko se je Žan razšel z dekletom in se za nekaj dni odpravil na delo v Koper. Tam je ponovno srečal Špelo, in ji brez zadržkov povedal, da mu je všeč. 

Kako lepoooo, kajne?

Sicer pa se Špela in Žan ne ujemata le v zasebnem življenju, pač pa tudi na njuni karieri poti. Špela je po poklicu nutricionistka, ter mu, kot je povedal, tudi svetuje pri prehrani. 

Poglej, kako sta lepa:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žan Milosavljevič (@zan_milosavljevic)

Žan ima sicer za seboj težko življenjsko zgodbo, saj je izgubil veliko ljubih oseb.

"Umrla sta mi mama in oče, dedek in babica ter teta. Ni mi bilo lahko, a življenje teče dalje. Velikokrat se s kolesom zapeljem do Žal in jih pozdravim.

Imam dva brata in sestro, vsi so starejši od mene in imajo že otroke. Najstarejši nečak je star 18 let in je odličen hokejist, zato sem nanj še posebno ponosen. Sicer pa se z nečaki rad igram in jih fotografiram.

Za vsakega imam urejeno mapo, v katero shranjujem fotografije in jim potem z njimi ob kakšni posebni priložnosti pripravim presenečenje. Z bratoma in sestro smo zelo povezani, saj imamo zdaj, ko ni več staršev, le drug drugega. Sicer smo živeli sami z mamo in nam ni bilo vedno lahko. Še zdaj ne vem, kako je mama lahko hodila v službo in zraven skrbela še za štiri otroke, res je bila občudovanja vredna," je pred časom povedal za revijo Zvezde Lady. 

Nina Pušlar včeraj sporočila VESELO novico (končno se ji je uresničila velika želja!)

Fotografije: Tomo Jeseničnik, POP TV, Primož Predalič