Igralki Inji Zalta (Usodno vino) je v Združenih državah uspel veliki met!

Preveri, kaj ji je uspelo tokrat! ❤️ Bravo Inja, ponosni smo!

Igralki Inji Zalta (Usodno vino) je v Združenih državah uspel veliki met! (foto: POP TV) POP TV
11. 7. 2018

Po tem, ko je v seriji Usodno vino osvojila srca slovenskih gledalcev, se je ob zaključku snemanja po nove karierne priložnosti podala v Združene države Amerike.

Tam smo njeno pot najprej spremljali v velikem jabolku, v New Yorku, zdaj pa njen novi dosežek prihaja iz Los Angelesa, saj od tod prihaja vest o njenem novem projektu.

Inja Zalta se je namreč postavila pred fotografski objektiv priznane fotografije Apekshe Agarwal, saj so njene fotografije zdaj pristale na naslovnici ameriške revije 7Hues.

V reviji so slovenski igralki in manekenki tako namenili kar štirinajst strani dolgo modno zgodbo, v kateri ne manjka barv, nežnosti, cvetja in njene naravne lepote, kot poročajo drugi mediji pa naj bi Inja z omenjeno fotografijo sodelovala tudi že pri drugih projektih.

Svojo karierno pot v Združenih državah Amerike si lepotica tako utira z iskanjem novih priložnosti na filmskih platnih, v reklamnih spotih pa tudi pred objektivi priznanih fotografov. In kot smo lahko videli v preteklosti, ji to več kot odlično uspeva.

In čeprav je zdaj že kar nekaj časa nismo videli v Sloveniji, se Inja vsake toliko kljub delu odpravi na počitnice, saj je na njenem Instagram profilu mogoče najti tudi nekaj utrinkov iz sanjskih plaž v Mehiki.

TO je ena od prelepih fotografij, ki jih je Inja posnela v Mehiki:

 

A post shared by Inja Zalta (@zainja) on

Fotografije: Instagram.com/InjaZalta

Preberi še: Tjaša Kokalj Jerala delila fotografije prvih družinskih počitnic

Priporočamo tudi: Lada Bizovičarja smo poklicali in vprašali, ali bo res postal očka - TO je njegov odgovor!