Igralki Denise Richards po ločitvi Charlie Sheen še vedno greni življenje

Denise Richards je vložila tožbo zoper svojega nekdanjega soproga Charlieja Sheena, ker je prodal hišo, v kateri je živela z njunima hčerkama. Zdi pa se, da to ni edina težava, ki jo je doletela.

Igralki Denise Richards po ločitvi Charlie Sheen še vedno greni življenje (foto: Profimedia) Profimedia
9. 2. 2016

Po pisanju spletne strani Radar Online 44-letna ameriška igralka in nekdanji model Denise Richards toži svojega nekdanjega moža, šest let starejšega (nekdaj) težavnega igralca Charlieja Sheena.

Razlog za to, da je proti moškemu, s katerim je po zakonskih vodah plula med letoma 2002 in 2006, vložila tožbo, se skriva v tem, da je Charlie prodal hišo, v kateri je živela z njunima hčerkama, 11-letno Sam in 10-letno Lolo.

sam

To pa še ni vse, lepotica naj bi malo pred izselitvijo preživljala pravo nočno moro. V izjavi, ki jo je dala pod zaprisego, je namreč razkrila, da je imela doma velike težave:

"Preden sem se izselila, so Sheenovi nasilneži poskrbeli, da so bile ključavnice kar dvakrat potrgane in zamenjane. Poleg tega so odtujili moj nakit in nekaj otroških oblačil."

Denise je od nekega sodnika v Los Angelesu menda celo zahtevala, da Charlieja, ki je šokiral s priznanjem, da je okužen z virusom HIV in da boleha za bipolarno motnjo, 'prisili', da v sklad, namenjen njunima hčerkama, vplača sedem milijonov ameriških zelencev ali pa kupi hišo v isti vrednosti.

de

Če gre verjeti domnevno dobro obveščenemu viru, pa se slavna lepotica ni soočala le s težavami, ki jih je opisala na sodišču.

Pred prodajo hiše ji je menda nekdo z blatom in pasjimi iztrebki umazal povsem nove preproge!

Sicer še ni uradno potrjeno, da za vsem skupaj stoji Charlie, a Denise očitno ne dvomi o tem, zato ni čudno, da s svojim bivšim menda že več tednov ni spregovorila niti besedice, ignorirata pa ga tudi njegovi hčerki.

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Preberi še: Manca Špik spregovorila, kako težka je bila pot do otročka ali pa poglej, kdo bo v novem filmu igral Michaela Jacksona.

Priporočamo tudi: MODA - 8 odličnih zimskih videzov s severa