Hulk Hogan: Slavni in bankrotirani!

Slavni so navadno tudi uspešni in vsaj na zunaj dajejo vtis, da imajo vse, kar si želijo. Na primer jahte, gradove, helikopterje, zasebna letala, tigre za domače živali in tako naprej.

10. 10. 2011

Življenjski slog pa jih lahko odpelje tudi v bankrot.

Na primer nekoč slaven rokoborec Hulk Hogan, ki je na vrhuncu priljubljenosti zapravil na desetine milijonov dolarjev, danes živi veliko skromneje.

58-letnik, ki je v oddaji Good Morning America odkrito spregovoril o svojih financah, po letih razsipništva z denarjem danes živi kot podnajemnik v majhni hišici.

"Leta sem razsipaval denar, porabil sem milijone – za hitre avtomobile, potovanja … Moja rokoborska kariera je pri teh letih končana," je dejal prizemljeni Hulk. Finančno okrevanje pričakuje s prodajo razkošne vile na Floridi, a kaj ko je nepremičninski trg v sončni državi skoraj nepremičen in ni kupca niti za osem milijonov dolarjev, kaj šele za 24, kolikor jih je Hulk sprva pričakoval.

Hogan je nekoč veliko denarja služil tudi z resničnostnimi šovi in ravno v novem scenariju,
po katerem naj bi v rokoborbi tekmovali pritlikavci, vidi tudi priložnost zase.

Igralec je v Good Morning America odgovoril tudi na obtožbe svoje nekdanje žene Linde, ki je v avtobiografski knjigi zapisala, da jo je Hulk v 23 let dolgem zakonu zlorabljal fizično in psihično.

"To ni res," je dejal Hulk.

"Razlog za ločitev je bilo Lindino razmerje z 18 let mlajšim moškim."

Pred Hulkom je v hude finančne težave zabredlo še nekaj nekoč super uspešnih zabavljačev.

Še nekaj bankrotiranih zvezd!

Glasbenik Willie Nelson je na primer davčnim oblastem dolgoval 16,7 milijona dolarjev in je za poplačilo izdal album The IRS Tapes: Who'll Buy My Memories. Mike Tyson je v karieri zaslužil več kot 300 milijonov dolarjev in jih uspešno zapravil. Kim Basinger je v težave spravil nakup mesta Braselton v Georgii, za katero je plačala 20 milijonov dolarjev in ga prodala za zgolj milijon. Burt Reynolds se je iz bankrota izmazal z vilo, ki mu jo je prisodilo sodišče.