Hudomušna Meghan je nazaj, takšne je nismo videli že LETA (poglej njen NOV video)

Kako lepo jo je videti nako nasmejano in sproščeno. Tole je eden boljših posnetkov, kar smo jih videli v zadnjem času. Se strinjaš?

Hudomušna Meghan je nazaj, takšne je nismo videli že LETA (poglej njen NOV video) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 8. 2021

Včeraj je Meghan Markle praznovala svoj 40. rojstni dan. Kljub temu, da v javnosti ni informacij o njeni rojstno dnevni zabavi, je včeraj kljub temu njenemu osebnemu jubileju na čast objavila posnetek, v katerem se zdi, da je stara hudomušna Meghan nazaj! 😍

V sodelovanju s hollywoodsko igralko Melisso McCarthy sta namreč posneli zabaven krajši skeč, v katerem je Meghan pojasnila, kako želi praznovati svoj 40. rojstni dan. 

Poglej si ga spodaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@archewell_sussex_)

Povedala je:

"Z mislijo na moj 40. rojstni dan, in na vse stvari, za katere sem hvaležna, lahko znova rečem, da je čas naše največje in najpomembnejše darilo. Čas z ljudmi, ki jih imamo radi, preživljanje časa s početjem stvari, ki jih imamo radi. Čas za učenje, smeh, rast, ... čas, ki ga imamo na tem planetu. Pa tudi čas, ki ga posvetimo drugim zato, da prispevamo k skupnem dobrem. Z mislijo na moj 40. krog okoli sonca, sem pomislila, kaj bi se zgodilo, če bi vsaj 40 minut svojega časa porabili zato, da pomaga nekomu v stiski? In kaj bi se zgodilo, če bi naše prijatelje prosili enako?"

Jaaaaa! V Sloveniji imamo NOV estradni parček, zaljubila sta se ta 2 zvezdnika!

Tako se je rodila iniciativa 40x40, s katero Meghan želi sprožiti učinek snežne krogle. Se. ji boš pridružila? Na uredništvu se ji zagotovo bomo!

Fotografije: Profimedia