Poglej, kako EKSOTIČNO je Špela Grošelj praznovala svoj 35. rojstni dan (Vse najboljše!🎂)

Špela, vse najboljše ti želimo tudi Cosmo punce! 🎂💞

Poglej, kako EKSOTIČNO je Špela Grošelj praznovala svoj 35. rojstni dan (Vse najboljše!🎂) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 1. 2020

Špela in njen Gregor se te dni potepata po vročeeem ...

...Vietnamu! 😍 

Parček je nad eksotično deželo zelo navdušen, obiskala pa sta že glavno mesto Hanoi, se s križarko podala do prekrasnega Ha Long zaliva, pred njima pa je še veliko dogodivščin.

Med drugim sta se trenutno odpravila iz celinskega Vietnama na njihov rajski otok Phu Quoc, kjer ju je pričakalo sanjsko turkizno morje, bel pesek in toplooo sonce. ☀️ 

Špela in Gregor se običajno v tem delu leta odpravita na potovanje v tople kraje, da vsaj malo pobegneta pred mrzlim vremenom doma, razlog pa ni samo želja pa odkrivanju tujih dežel, ampak tudi ... 👇

Poglej, kako je Špela uživala v vietnamskem glavnem mestu Hanoi:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vietnam, kok si naju vesel od 1 do 10? Midva sva ready, požeeeeen! #summer #finally #vacay #vietnam #trainstreet #hanoi

A post shared by Špela Grošelj (@spelagroselj) on

... Špelin rojstni dan!

Letos je tako na zelo eksotični način obeležila že svoj 35. rojstni praznik, ob tem pa je svojim sledilcem zapisala tole 👇:

"In, kaj dons kej počneš? Pa nč, evo...mojo 🎈35ko🎈praznujem sred Vietnama v plavajoč' košar' in si želim, da se mi lajf nikol ne pokvar'!😄🙏"

Vse lepo ji je seveda voščil tudi njen dragi Gregor, golobčka pa tako res uživata na polno. Špela pa je svojim Instagram sledilcem zaupala tudi, katera vietnamska znamenitost jo je čisto pretresla. 

Ogledala sta si namreč tudi vietnamski vojni muzej in tunele Cu Chi, po katerih so se skrivali vietnamski vojaki. Špela je bila vidno pretresena, kar je ubesedila takole:

⁣"Ah, škoda vseh besed...vse te oglede je res vredno doživet. 🇻🇳⁣

⁣Hvaležna do neba, da živim v nekem drugem času in na našem koncu sveta, a hkrati zgrožena, ko pomislim, da so se te svinjarije dogajale še nedolgo nazaj❗️😖😤🤯⁣"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TOLE BO EN DOLG CAPTION ️⁣ ⁣ Današnji dan mi bo ostal v večnem spominu, saj mi je en obisk Cu Chi tunelov in muzeja ostankov vojne v hipu dal čisto nov, še globji pogled na nekaj, o čemer sem mislila, da pa nekaj vem...pa da mi je "solidno jasno", ker sem o tem brala v učbenikih, gledala v dokumentarcih, guglala po netu...Pol pa pridem sem in ugotovim, da... ⁣Ah, škoda vseh besed...vse te oglede je res vredno doživet. 🇻🇳⁣ ⁣ Hvaležna do neba, da živim v nekem drugem času in na našem koncu sveta, a hkrati zgrožena, ko pomislim, da so se te svinjarije dogajale še nedolgo nazaj⁣ ⁣ Če boste kdaj tu, so "Cu Chi" tuneli & War Remnants Museum MUST SEE, a hkrati opozarjam, da te butne. Precej te butne. • Sicer pa vas -- tudi veliko bolj veseli utrinki-- današnjega dne še nekaj ur čakajo na profilu @nomagotravel. Nočkoooo! (ura je že 03:52 ) ⁣ #tourist in #hochiminhcity #vietnam #somewhereinsaigon #cuchitunnels #warremnantsmuseum #memories #nomagotravel #allwedoistravel ⁣ ⁣ ⁣ ⁣

A post shared by Špela Grošelj (@spelagroselj) on

Kot smo že omenili zgoraj, sta se Špela in Gregor sedaj ustavila še na otočnem delu Vietnama, ki je naravnost rajski, mi pa že koooomaj čakamo nove fotke! 😍

Rečemo lahko torej samo: " Uživajta!" 🙊

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberi še: Poglej, kako HUDO je krilo in suknjič stilirala Nika Ambožič Urbas (Zvezde plešejo)

Priporočamo tudi: Slovenski športnik pogumno priznal, da je gej 🌈. Bravoooooo! 👏🏼