Hudo! Poglej, kako zelo sta si podobni Katarina Čas in njena mami

Katarina Čas, igralka, ki je razpeta med Hollywoodom in Slovenijo, je pred časom na Instagramu objavila fantastično fotografijo, s katero je voščila mamici ob materinskem dnevu.

Hudo! Poglej, kako zelo sta si podobni Katarina Čas in njena mami (foto: Profimedia) Profimedia
14. 5. 2018

Kaj praviš, so za tako podoben videz krivi geni, kirurgi ali dobra hrana?

"Mama je ena sama <3 Moja čudovita mama in jaz … Ona je vedno tam zame, moja največja podpora, ki me je naučila, kako ostati močna in verjeti vase. Mami, sej veš,"

je zapisala uspešna slovenska igralka Katarina Čas ob spodnji fotografiji iz otroštva na svojem Instagram profilu. Z njo je (vnovič) svetu pokazala svojo mamico.

Kaj nista simpatični?

"Zelo sta si podobni," so objavo komentirali Katarinini sledilci. "Povej ji, da ima čudovito hči," je napisala ena od oboževalk.

No, sicer pa je bila Katarina že v preteklosti nostalgično razpoložena.

Se še spomniš, ko je na Instagramu objavila spodnjo fotografijo iz leta 1976, na kateri se kot dojenčica cartlja z mamico. Ob objavi je pripisala: "Moja zlata mami, pri dvajsetih. Hvala, ker si moja!"

Napisala je še, da je mama njena družina in njena prijateljica. Pravi, da sta karakterno zelo različni, ampak kljub temu izjemno povezani.

Kako lepo je prebrati kaj takšnega, ali ne?

Njena draga mami pa ji je dala tudi najboljši lepotni nasvet vseh časov.

"Bolje manj ličil kot preveč," pravi.

Pred časom je objavila tudi fotografijo, na kateri se z Rubikovo kocko v rokah stiska k svojemu očetu. Kot je zapisala ob fotografiji, je bila od nekdaj očetova 'mala deklica'.

Takrat je dodala tudi, da njegovo družbo zdaj zelo pogreša.

V minulem tednu pa je Katarina na Instagramu delila tudi fotografijo s premiere njenega novega filma Terminal, v katerem je zaigrala ob priznani igralki Margot Robbie.

S slednjo sta se na snemanju omenjenega filma začeli družiti že junija 2016, saj je Margot v njem nastopila tako kot producentka kot tudi igralka.

Katarinin novi film Terminal je svetovno premiero sicer doživel 11. maja, k sodelovanju pa jo je povabila prav svetlolasa igralka Margot, s katero sta se spoznali na snemanju filma Volk z Wall Streeta.

Katarina je v minulih intervjujih za Margot našla le lepe besede, zato tudi tokrat ne preseneča, da je njuno novo sodelovanje opisala s samimi presežniki.

Fantastična je!

Pripravila: A. H. P.
Fotografije: Instagram.com/@katarinacas in profimedia

Preberi še: Maja Keuc se je poslovila od svojih dolgih las! Ti je všeč njena nova frizura? in To je daleč najbolj 'kjut' VIDEO, kar smo jih v zadnjem času videli!

Priporočamo tudi: Kraljeva poroka: Priprave na dogodek leta so že dosegle vrhunec