Hudo! Luka Mesec redno nosi TA luksuzni modni kos, ki ga ima v svoji omari tudi Meghan Markle

Prestižen je zaradi načina pridelave tega kosa, ki je, milo rečeno, posebna. Preberi! 

Hudo! Luka Mesec redno nosi TA luksuzni modni kos, ki ga ima v svoji omari tudi Meghan Markle (foto: Profimedia/LukaMesec/Fotomontaža) Profimedia/LukaMesec/Fotomontaža
25. 4. 2022

Kot smo opazili, so Luki Mescu blizu tudi nekoliko bolj družbeno-odgovorne modne smernice. Govorimo o prepoznavni francoski znamki superg Veja, ki za proizvodnjo obutve uporablja izključno ekološke materiale, kot so guma iz amazonskega pragozda, reciklirana plastika in bombaž iz Brazilije.

Urška Bačovnik Janša z včerajšnjim stajlingom pošiljala SKRIVNO sporočilo (in Janez verjetno NI vedel zanj)

Zaradi njihovega trajnostnega pristopa do mode se za trendovske  "Vejice” ogrevajo tudi številne znane osebnosti, ki svojo prepoznavnost rade izkoristijo za osveščanje.

Med njimi tudi ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Med njimi prav gotovo izstopa Meghan Markle, saj jo lahko na fotografijah pogosto vidimo obuto prav v njih. Vendar susseška vojvodinja ni edina. V nizu znanih osebnosti sta tu še igralki Reese Witherspoon in Katie Holmes, ter njuna igralska kolega Eddie Redmayne in Benedict Cumberbatch.

Kot kaže, se je v vrednotah in sporočilu znamke prepoznal tudi naš mladi politik. V svojih trendovskih supergah je med elegantnimi čevlji ostalih gostov izstopal že na predvolilnem soočenju na POP TV. Tudi na snemanje soočenja na N1 je prišel v uglajeni in elegantni obleki, toda brez kravate in z "Vejicami", s katerimi ustvarja popolnoma svojevrsten, neformalen in sproščen vtis.

Preberite več na Metropolitan.si

Fotografije: Bobo