Kako je Kanye hotel preprečiti poroko Kim Kardashian

Sliši se kar malo čudno, a je res – raper Kanye West, ki sicer pridno sledi trendom, dolgo sploh ni imel mobilnega telefona. Ko si je kupil prvega, pa je to storil izključno z namenom, da bi Kim Kardashian odvrnil od poroke.

1. 5. 2016

Osemintridesetletni glasbenik, producent, modni oblikovalec in poslovnež Kanye West se kar ne utrudi od poudarjanja, da je bil že veliko pred začetkom razmerja s Kim Kardashian zaljubljen v to 35-letno resničnostno zvezdnico, igralko in poslovno žensko.

Prav Kim naj bi bila tudi glavni razlog za to, da si je leta 2011 po dolgem abstinenčnem obdobju vendarle omislil mobilni telefon.

Raper je mobilnik namreč krvavo potreboval, saj je želel po vsej sili preprečiti, da bi se njegova sanjska ženska še drugič sprehodila do oltarja.

Poroke ni mogel preprečiti

"Telefon sem si priskrbel zato, ker se je nekdo odločil, da se bo poročil s Krisom Humphriesom," je Kanye pred kratkim pojasnil v pogovornem šovu Kocktails with Khloé, ki ga vodi njegova 31-letna svakinja Khloé Kardashian.

Glede na medijsko odmevnost tega zakona verjetno ni treba izdatno pojasnjevati, da je Kim omenjenemu 31-letnemu profesionalnemu košarkarju usodni 'da' dahnila leta 2011 in da je zaradi nepremostljivih razlik že po 72 dneh zakona vložila zahtevo za ločitev.

Za slavno temnolasko pa to ni bila prva ločitev, med letoma 2000 in 2003 je po zakonskih vodah namreč plula z glasbenim producentom Damonom Thomasom. A Kanyeju je trn v peti že od vsega začetka pomenila njena druga poroka, torej tista s Krisom.

"Dolgočasil sem se in pogledal na internet," je dejal in pojasnil: "In potem sem zagledal Kim Kardashian z neko zelo visoko osebo (Kris v višino meri 206 centimetrov, op. a.) ter pomislil, da jo moram poklicati ali kaj podobnega."

Fotografije košarkarjev, ki niso kul

Potem ko si je Kanye omislil mobilni telefon, je slavno žensko, v katero je bil zaljubljen, začel bombardirati s fotografijami.

"Začel sem ji pošiljati fotografije določenih košarkarjev, ki so bili nekoč kul, zdaj pa nosijo hlače do pazduhe. Namignil sem ji, da je to njena prihodnost," je še pojasnil Kanye.

Sedemintridesetletni ameriški glasbenik in igralec John Legend, ki je bil prav tako gost omenjenega pogovornega šova, pa se je ob tem spomnil, da je bila Kimina telefonska številka takrat edina, ki si jo je njegov prijatelj Kanye shranil v telefon.

Znano je, da so omenjena obupana dejanja zaljubljenega raperja na koncu vendarle obrodila sadove. Kanye je aprila 2012 namreč osvojil Kimino srce, maja 2014 pa sta se zvezdnika v Firencah poročila.

Danes sta presrečna starša dveh otrok, deklice North 'Nori' West, ki bo sredi junija dopolnila tri leta, in dečka Sainta Westa, ki je luč sveta ugledal 5. decembra lani.

Preberi še: Kaj moški v resnici misli, ko reče "Kdaj bi se lahko kaj družila?" ali pa članek Je še mogoče rešiti odnos, ko začne ljubezen ugašati?