Hollywoodska zvezdnica Halle Berry nima sreče z moškimi

Igralka Halle Berry je minuli teden sporočila, da se ločuje od kolega Olivierja Martineza, kar pomeni, da je razpadel že njen tretji zakon, zato smo se ozrli nazaj in pripravili pregled vseh njenih (neuspešnih) razmerij.

Hollywoodska zvezdnica Halle Berry nima sreče z moškimi (foto: Profimedia) Profimedia
11. 11. 2015

Igralkine težave z moškimi so se začele že kmalu po njenem vstopu v filmski svet: "Eden mi je ukradel nakit, drugi pa me je tako močno udaril, da sem izgubila 80 odstotkov sluha na levo uho."

Imen storilcev sicer nikoli ni razkrila, a glede na obdobje, v katerem se je to dogajalo, so med osumljenci pevec Christopher Williams, igralec Wesley Snipes in režiser Spike Lee, s katerimi je imela kratka razmerja.

Nasilje pa je bilo pravzaprav le žalostno nadaljevanje njene usode. Ko je bila stara komaj štiri leta, se je njena mama namreč ločila od njenega nasilnega očeta. "Sem žrtev nasilja v družini," je razkrila pred kratkim.

Spike Lee

Takoj po tem, ko je takrat 25-letna Halle prekinila študij novinarstva in se odločila za igralstvo, je kultni režiser Spike Lee postal pozoren na lepotico iz Ohia.

Spike

Leta 1991 je poskrbel, da je v njegovi romantični drami Vročica džungle doživela filmski prvenec, očarala pa ga ni le kot igralka. Na snemanju je med njima namreč preskočila iskrica in kratek čas sta bila parček.

David Justice

Svojega prvega moža Davida Justicea naj bi Halle opazila v nekem šovu glasbene televizije MTV. Nad privlačnim bejzbolskim zvezdnikom se je tako navdušila, da si je takoj priskrbela informacije o njem. Izkazalo se je, da je David njen velik oboževalec, a na prvem srečanju mu ni dala avtograma, ampak svojo telefonsko številko.

David

Poročila sta se 1. januarja 1993, vsak svojo pot sta ubrala februarja 1996, 24. junija 1997 pa je ločitev postala uradna. Halle se je prvi soprog tako zameril, da je na sodišču zanj zahtevala prepoved navezovanja stikov, ki so ji jo tudi odobrili.

Billy Bob Thornton

Sledila naj bi divja in do danes še nepotrjena afera s kolegom Billyjem Bobom Thorntonom, s katerim je igrala v filmu Bal smrti. Prav ta romantična drama, ki je Halle leta 2002 kot prvi afroameriški igralki prinesla oskarja za najboljšo igralko, je bila njen dokončni preboj v hollywoodski svet.

Bob

Ko so Billyja pozneje povprašali o njunih izrazito avtentičnih scenah seksa v tem filmu, je dejal: "Bila sva obupana človeka, ki sta obupano hrepenela drug po drugem, in to v trenutku, ko sta oba sovražila sama sebe."

Eric Benét

Z ameriškim glasbenikom Ericom Benétom se je do oltarja sprehodila leta 2001 in posvojila njegovo hčerko Indio. "Je zelo prijazen in sentimentalen človek, nežna duša," je nekoč za revijo Vogue opisala svojega drugega moža in dodala:

Berry

"In v tem pogledu je povsem drugačen od drugih moških, s katerimi sem bila doslej." To občudovanje pa žal ni zadostovalo za ljubezensko srečo in že oktobra 2003 je zakon razpadel. Menda tudi zato, ker naj bi bil Eric odvisen od seksa, zaradi česar je po poročanjih nekateri medijev leta 2002 pristal celo v kliniki za zdravljenje odvisnosti.

Gabriel Aubry

Po nekaj aferah in prisegah, da se nikoli več ne bo sprehodila do oltarja, se je novembra 2005 zapletla v razmerje z devet let mlajšim kanadskim modelom Gabrielom Aubryjem, s katerim ima sedemletno hčerko Nahlo.

Aubry

Na začetku se je zdelo, da gre za bleščečo ljubezensko zgodbo sanjskega parčka, ki se je začela na skupnem fotografiranju za Versace, a žal ni bilo tako. Leta 2010 je ta zgodba namreč doživela umazan konec. Med Halle in Gabrielom se je razvnela ogorčena bitka za skrbništvo nad Nahlo, katere vrhunec je bil celo fizični obračun ...

Olivier Martinez

Do tega je prišlo, ko je v njeno ljubezensko življenje vstopil francoski igralec Olivier Martinez, ki se je z Gabrielom za zahvalni dan leta 2012 stepel pred zvezdničino vilo. Oba petelina sta po pretepu pristala celo v bolnišnici!

Za Gabriela, ki si kot model kruh služi prav s svojim videzom, so bile poškodbe obraza seveda še toliko bolj nedobrodošle, zato se je ves jezen odpravil na sodišče in od Halle med drugim zahteval višjo preživnino.

Halle

Halle in Olivier, ki ju je oktobra 2013 razveselilo rojstvo sinčka Macea, sta se nameravala preseliti v Olivierjevo domovino, a jima je selitev v Francijo preprečil Gabriel, ki je na sodišču dokazal, da bi Halle s selitvijo kršila pravila deljenega skrbništva nad Nahlo. In zdaj, po vseh teh težavah in prepirih, je Halle, ki bo prihodnje leto dopolnila okroglih 50 let, spet sam(sk)a ...

Preizkusi še 10 preprostih pomlajevalnih trikov.