Hoče biti suha kot Angelina

Očitno se boj za Brada Pitta ne bo tako enostavno končal. Čeprav je v zvezi z Angelino Jolie, je očitno še vedno do neke mere navezan na bivšo ženo Jennifer Aniston. In ona nanj.

8. 1. 2010

Očitno tako zelo, da se hoče kosati z Angelino. Po zadnjih informacijah naj bi planila v jok, ko je v časopisih zagledala svoje fotografije, posnete na plaži …

Nič kaj takega, če ne bi bila 40-letnica, ki velja za eno lepših igralk Hollywooda, prepričana, da je debela in neprivlačna. To se je zgodilo med počitnikovanjem v mehiškem Cabu San Lucasu. In medtem ko bi ženske po svetu ubijale za postavo, kot jo ima Jennifer, sama menda sanjari o postavi, ki jo ima pretirano suha Angelina Jolie.

"Jennifer je bila vedno nekoliko nesamozavestna zaradi svojega videza. A te fotografije so jo resnično prizadele,’’ je za neki ameriški časopis povedala njena prijateljica. Obsedena je z vsakim gramom svojega telesa. Enkrat se v svoji koži počuti dobro, že naslednji trenutek pa je prepričana, da je predebela. In čeprav je za žensko v svojih letih popolna, je ob pogledu na fotografije planila v jok.

Na sploh porabi Jennifer veliko časa in denarja za svoj videz, pravijo prijatelji, ki so včasih nad njeno obsedenostjo z videzom kar zaskrbljeni. Telovadi prav vsak dan, je ob točno določenih urah in za razne lepotne tretmaje porabi velike vsote denarja. In verjetno vse z mislijo na bivšega moža, 45-letnega Brada Pitta, pravijo tisti, ki so ji blizu.

Res je, da sta se v zadnjem času Brad in Jennifer ponovno nekoliko zbližala. Takoj po ločitvi leta 2005 nista imela stikov, čeprav je njun zakon trajal štiri leta in je bil bolj ali manj srečen. Stike sta obnovila po tem, ko so se začele pojavljati težave v razmerju z Angelino. In situacija je trenutno takšna, da se Jennifer trudi vsako stvar, ki jo naredi Angelina, narediti še bolje. In sedaj je obsedena s svojo postavo. Ker je prepričana, da je Bradu Angelina všeč tudi zaradi suhosti, je odločna, da bo takšno postavo imela tudi sama.

In tako se je sedaj vrgla v strogo dieto. Odpovedala se je škrobu in že izgubila nekaj kilogramov. Odločena pa je iti do konca.

"Težava pri Jen je ta, da ne sprejema sebe takšne, kot je, in se v bistvu ne mara," pravi ena najboljših psihiatrinj na Beverly Hillsu, dr. Lillian Glass.

"Ko pride ženska v določena leta, se mora sprijazniti s tem, da ima kakšen kilogramček več. Morala se bo zaljubiti v svoje telo in ga ne gledati tako očitajoče. Fotografija je lahko tudi zelo varljiva."

Hkrati Lillian dodaja, da veliko žensk misli, da morajo biti suhe do kosti.

"Nikakor pa se ne zavedajo, da če so povsem suhe, delujejo tudi nekoliko starejše, kot dejansko so."

Skupna prihodnost

Za zdaj samo v filmu

Brad Pitt in Jennifer Aniston naj bi po poročanju Daily Mirrorja načrtovala skupno prihodnost, ki pa bo samo na filmskem platnu. Iskala naj bi popoln scenarij za skupni film. Skupaj sta nastopila samo v eni izmed epizod Prijateljev in tam naj bi se imenitno zabavala. Zato je imela vedno veliko željo z bivšim možem sodelovati pri filmu. Mogoče se ji bo sedaj ta želja tudi uresničila. Nekateri tudi menijo, da Jennifer misli, da bo Brada na tak način ponovno omrežila in pridobila njegovo ljubezen.

Vir: Story