Hilary Duff iskreno spregovorila o ločitvi

Ameriška igralka in pevka Hilary Duff se je za aprilsko številko Cosmopolitana razgovorila o razpadlem zakonu z nekdanjim hokejistom Mikom Comriejem.

Hilary Duff iskreno spregovorila o ločitvi (foto: Profimedia) Profimedia
15. 3. 2015

Zvezdnica Hilary Duff, ki je septembra lani dopolnila 27 let, je Miku Comrieju večno zvestobo obljubila leta 2010:

"Z Mikom sva se zaljubila takoj, ko sva se spoznala. Oba sva si resnično želela zakon. Jaz sem delala od svojega 11. ali 12. leta, zato se mi je to zdela dobra ideja. Čeprav v resnici morda ni bila dobra ideja, sva večino časa preživela skupaj. No, ni pa bilo dovolj dobro, da bi ostala skupaj. Ljubezen je bila sicer še prisotna, a počasi nisva bila več dober par."

Duff

Lepa svetlolaska, ki je 20. marca 2012 povila dečka Luco Cruza, je januarja lani naznanila, da se je z možem razšla v prijateljskem duhu, prejšnji mesec pa je zaradi nepremostljivih razlik vložila zahtevo za ločitev.

Duff

"Ne želim zveneti ogorčena, ker preprosto nisem. Nisem namreč povsem prepričana, da bi morali pari ostati skupaj za vedno. V dolgotrajnem razmerju se lahko zgodijo situacije, v katerih si preprosto nemočen. Nedvomno je 20-letno razmerje uspeh, a to pride z veliko odrekanja. Jaz pa se preprosto ves čas želim bojevati za srečo," je dejala Hilary, ki ne namerava obnoviti razmerja s prav tako 27-letnim ameriškim pevcem Aaronom Carterjem, ki je v zadnjem času že večkrat javno izjavil, da je zaljubljen vanjo.

Čeprav je trenutno sama, še zdaleč ni osamljena in zato ne hrepeni po stalnem partnerju. Ne nazadnje je to povsem razumljivo, saj ji veliko časa vzame glasbeno ustvarjanje. Lansko poletje je izdala singel All About You, o katerem pravi, da ga je napisala z razlogom:

"Uživala sem. Vsak bi moral imeti nekaj, o čemer ve, da ni to, kar išče, a se vseeno sijajno zabava. To me je povsem osvobodilo, a me je hkrati tudi nekako predramilo. Zabavno je imeti skrivnost."

Napisal: Tim Jeras za revijo Nova