Heidi Klum je za svojega fanta pripravljena marsikaj žrtvovati

Heidi Klum in Vito Schnabel sta pripravljena na naslednji korak v razmerju. Poroka? Otroček? Zvezdniški parček si je privoščil dopust na otoku St. Barts, kjer je koval načrte ...

2. 5. 2016

Ne potrebujeta veliko, saj imata vendar drug drugega. In plažo, sonce, morje ...

Le zakaj bi 42-letna nemška manekenka Heidi Klum in 29-letni trgovec z umetninami Vito Schnabel na karibskem otoku St. Barts skakala od enega nočnega kluba do drugega? In zakaj bi se dobivala s prijatelji? Tudi po dveh letih razmerja sta povsem zadovoljna drug z drugim in si 'zadoščata'. Morda celo bolj kot kdaj prej. Med dopustom na omenjenem otoku sta namreč dokazala, da je njuno razmerje zaznamovano z ljubeznijo, srčnostjo in naklonjenostjo.

"Vito je zelo skrben, zdi se, da je razvil pravi zaščitniški nagon," je pojasnil dobro obveščeni vir, domačini pa so ju opisali kot 'cigana s plaže', saj sta v ležernih oblačilih ves čas povsem sproščena 'visela' ob vodi, in to brez ličil ter nakita. V nasprotju z drugimi bogatimi turisti, ki prisegajo na kaviar in jastoge, sta v restavracijah naročala solate ali testenine. Pravi luksuz zanju je bilo namreč dejstvo, da sta imela čas le zase. In to je bilo zanju neprecenljivo, saj sta lahko v miru kovala načrte. Dobri dve leti po prvem poljubu je njuno razmerje doseglo neko novo raven kakovosti. Medtem ko je njuna zveza na začetku veljala za navadno afero, se zdaj zdi, da je mogoče prav vse. Celo peti otrok za Heidi! Ob svojem zadnjem bivšem fantu, telesnem stražarju Martinu Kirstenu, ki ga je ljubila leto in pol, je zvezdnica še poudarjala, da ne načrtuje več družine, zdaj pa neki vir, ki ji je blizu, zatrjuje, da si Heidi lahko predstavlja, da bi dobila še enega otroka!

Nove prioritete

Heidi se je na plaži 'predstavila' z nekaj kilogrami več, kot jih je imela še pred meseci. Takrat je bila že kar podhranjena, zato bi verjetno z veliko težavo sploh zanosila. Zdaj pa se zdi, da je njeno sanjsko telo pripravljeno. Dopustniki pa na plaži niso opazovali le njenih 'novih' oblin, ampak jim ni ušlo niti to, da je pila izključno kakovostno francosko izvirsko vodo in da je imela dober apetit. Na dopustu se je ob pljučni pečenki in ocvrtem krompirčku požvižgala na kalorije. In tudi sicer se je Nemka znebila nekaterih načel, ki so ji doslej krojila življenje. Dvakrat ločena mama 11-letne Leni, 10-letnega Henryja, devetletnega Johana in šestletne Lou ima zdaj nove prioritete. In ena od njih se glasi: več časa za ljubezen.

"Vito je zanjo tako pomemben, da je pripravljena marsikaj žrtvovati za to razmerje," je razkril vir. Heidi v zadnjem času na poslovnem področju še zdaleč ni več tako vseprisotna, kot je bila še pred dvema ali tremi leti. Zdaj svoje projekte in nastope namreč zelo skrbno izbira. Tudi na snemanjih 11. sezone šova Nemški top model je bila prisotna redkeje kot nekoč. Govori se celo, da resno razmišlja o tem, da bi čez dve leti, ko se ji izteče pogodba, nehala snemati to oddajo. Rada bi bila namreč bolj dejavna za kamerami in trenutno ustvarja otroški šov za ameriško televizijo. Poleg tega je na trg že izstrelila svoje prve modne linije, pri čemer se je posvetila predvsem spodnjemu perilu in športnim oblačilom. To so posli, pri katerih je v časovnem smislu bolj neodvisna kot pri vnaprej dogovorjenih televizijskih nastopih. In to fleksibilnost Heidi nujno potrebuje. Ne le zaradi svojih otrok, ampak tudi zaradi razmerja z Vitom.

Drži se v ozadju

Mimogrede, Newyorčan je prvi srčni izbranec odločne Nemke, ki se ji ne pusti podrediti. V nasprotju z njenim bivšim možem Sealom ali že omenjenim Martinom, ki sta bolj ali manj delovala kot njena priveska, se Vito teh 'igric' ne gre. Ob redkih skupnih javnih pojavljanjih, na primer na decembrskem odprtju Vitove galerije v St. Moritzu, se je Heidi celo zadrževala v ozadju in središče pozornosti povsem prepustila svojemu dragemu. Gre za zamenjavo vlog, ki ji je očitno všeč. Kako zelo nora je na svojega fanta, pa dokazuje tudi s tem, da iz Los Angelesa vedno znova potuje v New York, kjer ga obišče v njegovi rožnati družinski palači Chupi. Lansko poletje je v Velikem jabolku zase in za svoje otroke celo najela hišo, da je bila blizu svojemu dragemu. Heidi dobro ve, da mora njen 13 let mlajši izbranec naslednja leta izkoristiti za zagon svoje kariere. Ve pa tudi, da se njej ni več treba gnati za uspehi. In to pomeni, da bo imela čas. Čas za še enega otroka, na primer.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri