Heidi Klum je vložila zahtevo za ločitev

Kot strela z jasnega je udarila novica, da se manekenka Heidi Klum in pevec Seal po sedmih letih srečnega zakona ločujeta. Eden od najbolj ljubečih parov, ki se razhaja prijateljsko, kot razlog za ločitev navaja odtujitev.

27. 1. 2012

Teden dni pred tem, preden sta zvezdnika uradno razglasila, da se ločujeta, je manekenka objavila njuno skupno fotografijo s smučanja v Aspnu, na kateri delujeta srečna. A očitno vse ni tako rožnato, kot je bilo videti.

Zakonca sta se spoznala leta 2004, ko je bila Heidi (38) ravno noseča z Leni. Čeprav je bil oče hčerkice italijanski poslovnež Flavio Briatore, za njuno ljubezen to ni bila ovira.

Seal Henry Samuel (48) je lepotico še istega leta zaprosil v igluju, ki ga je sam zgradil na ledeniku v Britanski Kolumbiji. Maja naslednjega leta sta se zaljubljenca poročila v Sealovi hiši na mehiški obali.

Vsa ta leta sta veljala za enega od najbolj ljubečih parov in vsako leto sta znova obnovila poročne zaobljube. Skupaj imata tri otroke, šestletnega Henryja, petletnega Johana in dveletno Lou, leta 2009 pa je pevec tudi uradno posvojil Leni.

Ko je v medije pricurljala novica, da med zakoncema škripa, so se takoj pojavile govorice, da naj bi se manekenka naveličala moža, ker naj bi ta neprestano hodil po zabavah. Napetost med njima naj bi se pojavila lanskega avgusta, ko sta se z otroki odpravila na dopust na Ibizo. Pevec naj bi s prijatelji ves čas popival po klubih, med tem je bila Heidi sama z otroki.

Zakonca naj bi se odtujila, ker sta veliko časa preživela narazen in se vsak posvečala svojemu delu. Neznani vir je razkril, da se je njun zakon končal že pred meseci, saj sta se redko videla, pa še takrat se nista obnašala kot zakonca. Zaradi neprijetnih govoric sta se Heidi in Seal odločila, da podata uradno izjavo, v kateri sta zapisala, da sta se oddaljila drug od drugega, vendar ostajata prijatelja:

"Čeprav sva v sedmih letih zakona, ki so bili zaznamovani z ljubeznijo, zvestobo in srečo, uživala, sva se po tehtnem premisleku odločila, da se razideva. Ves čas sva čutila globoko spoštovanje drug do drugega in še vedno se imava zelo rada, vendar sva se odtujila. Gre za obojestransko željo in ločitve se bova lotila kot prijatelja, pri tem pa nama je najbolj pomembno, da zaščitiva blaginjo otrok, še posebej v tem prehodnem obdobju. Za spodbudne besede se zahvaljujeva družini, prijateljem in oboževalcem. Zaradi otrok pa prosiva, da spoštujete najino zasebnost."

Le nekaj dni, preden sta zvezdnika uradno potrdila, da se ločujeta, je Seal na Twitterju zapisal ‘Konec’ in zraven pripel fotografijo nadlahti, na kateri so narisana krila, ki naj bi se nanašala na nemško manekenko. Heidi je namreč eden izmed angelčkov Victoria’s Secreta in ena od naj-bolj uspešnih manekenk na svetu. Samo leta 2011 je zaslužila dobrih 14 milijonov evrov.

Tudi Seal, ki je najbolj poznan po skladbi Kiss from a Rose, je izredno uspešen glasbenik, saj je v 20-letni glasbeni karieri prodal že več kot 20 milijonov albumov ter prejel tri grammyje in tri nagrade brit.

Zakonca imata skupaj hišo v Mehiki in Los Angelesu, slednja je vredna neverjetnih 10 milijonov evrov in je v zaprti skupnosti na hollywoodskih gričih, kjer sta med drugimi njuna soseda Ben Affleck in Catherine-Zeta Jones. Čeprav so očitno to težki trenutki za oba, ostajata profesionalna in izpolnjujeta vse službene obveznosti.

Seal je v Londonu promoviral novo zgoščenko, Heidi pa se je udeležila podelitve zlatih globusov.

Več bo o njuni ločitvi znano te dni, ko bo Heidi vložila zahtevo za ločitev, v kateri naj bi kot razlog navedla nepremostljive razlike, so še zapisali v reviji Story.