Heidi bi mu zaprla usta, Seal kaže novo blondinko

Še decembra lani sta se Heidi Klum in Seal, super uspešna nemška manekenka in malo manj uspešen britanski pevec, s serijo fotografij na snegu na vse kriplje trudila dajati vtis srečnih zakoncev, in to kljub delovnim obveznostim, ki so ju vlekle vsakega na svoj konec. Zaman.

2. 4. 2012

Januarja sta namreč nato javnosti vendarle sporočila tisto, kar je bilo že nekaj časa, vsaj nekaj mesecev, slutiti. Da se razhajata, in to ne zgolj začasno, ne zgolj zato, ker je Seal sprejel mesto sodnika in mentorja v avstralskem glasbenem resničnostnem šovu The Voice of Australia in se preselil v Sydney. Temveč zares.

Seal se je sprva trudil Klumovo prepričati, da naj vendar poskusita še enkrat, a je odločna poslovna ženska, katere televizijski projekti se hkrati predvajajo na nemških in ameriških televizijskih postajah, ostajala neomajna. Še več, v bojazni, da bi Seal podrobnosti iz njunega zasebnega življenja začel prodajati medijem, je skupaj zbobnala odvetniško ekipo in naročila sklenitev pogodbe, po podpisu katere bo moral Seal molčati o dogajanju v sedmih letih skupnega življenja.

Spomnimo, v sedmih letih zakona so se jima rodili trije otroci, hčerko Leni pa ima Heidi iz razmerja s Flaviem Briatorejem.

Zdaj pa se zdi, da gre lepotici precej na živce, ker je Seal v času, odkar se ločujeta, že nekajkrat javno spregovoril o razlogih in rad odprto govori o njunem zakonu.

Seal je tako v pogovorni oddaji Ellen DeGeneres dejal, da je Heidi zanj še vedno čudovita oseba ter da se še naprej ljubita in spoštujeta, čeprav se je njuna skupna pot razšla. Da se je zaradi obveznosti njene kariere pogosto čutil zapostavljenega, je tudi dejal Seal. Manj, nič v resnici, je govoril o svojih nočnih eskapadah, ko Heidi zjutraj ni natančno vedela, kdaj je prišel in kje je morda vedril. A ko se je nasmejan in s tvitom »da se še nikoli v življenju ni imel tako dobro« ter z avstralsko lepotico Delto Goodrem, ki je nekoč na tribunah teniških stadionov spodbujala avstralskega asa Marka Philippousisa, pod roko pojavil v javnosti, je Klumovo vendarle zvilo.

»Prihodnje leto jih bom imela štirideset in po svetu hodi toliko lepih mladih deklet,« se je trenutni najboljši prijateljici Sandri Bullock zaupala Klumova.

Vprašanje je, ali jo ob tem lahko tolaži dejstvo, da je Goodremova izrezana Heidi Klum v mladih letih in da je bil Seal pri njej uspešen, četudi jih letos šteje devetinštirideset.