Heatha Ledgerja našli mrtvega v stanovanju

Igralca, ki se je proslavil s svojo vlogo v filmu Brokeback Mountain, so našli mrtvega v njegovem stanovanju v New Yorku. V njegovi bližini so našli tudi uspavalne tablete.

23. 1. 2008

28-letni Heath Ledger naj bi po neuradni podatkih umrl zaradi prevelikega odmerka, današnja obdukcija pa bo to potrdila ali pa ovrgla.

Našla ga je gospodinja

Telo v Avstraliji rojenega igralca je ob pol štirih popoldan našla njegova gospodinja, ki ga je prišla obvestiti, da je prišel maser, s katerim je bil pred tem domenjen za obisk.

Javni predstavnik policije je povedal, da je bil Ledger najden gol poleg postelje, z obrazom obrnjenim v tla. V neposredni bližini so našli več vrst predpisanih zdravil, med katerimi so bile tudi uspavalne tablete. V sobi ni bilo znakov, da bi bila večer pred tem v teh prostorih kakšna zabava, v bližini trupla pa prav tako niso našli kakšnega poslovilnega sporočila. A raziskava je še v teku.

Novica odjeknila v svetu

Mara Buxbaum, njegov publicist, je ob novici povedal: "Njegova smrt nas je vse globoko presunila in užalostila."

Ledgerjev oče Kim pa je na svojem domu, v Perthu v Avstraliji, povedal za medije, da njegova družina globoko žaluje, a da je bila igralčeva smrt le nesrečen slučaj:

"V Heatherjevi družini potrjujemo, da je v tragičnem in nesrečnem spletu okoliščin umrl naš ljubi sin, brat in oče male Matilde."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri