Hčerka Shirley MacLaine s šokantno izpovedjo

Sachi Parker, hčerka legendarne igralke Shirley MacLaine, je objavila avtobiografijo z naslovom Lucky Me: My Life With – and Without – My Mom, Shirley MacLaine.

19. 2. 2013

Njena šokantna izpoved je vzbudila veliko pozornosti, saj je v knjigi razkrila številne sočne podrobnosti.

Med drugim tudi to, da je njena slavna mama stalno izvajala pritisk nanjo in vztrajala pri tem, da skupaj s strokovnjaki za spolnost stoji pred vrati, ko bo izgubila nedolžnost.

»Mislim, da je to odlična ideja, tudi jaz bi rada videla, če bi bil kdo ob meni v takšni situaciji,« je Shirley tedaj rekla svoji hčerki, danes prav tako igralki Sachi.

In medtem ko je Sachi v svoji sobi prvič spala s svojim zmedenim fantom, in to brez zaščite, je njena mama dejansko stala pred vrati in vpila:

»Tukaj smo, da ti pomagamo, draga.«

Šestinpedesetletna Parkerjeva trdi, da se je takrat počutila kot Mia Farrow, ko je bila v kultni grozljivki Rosemaryjin otrok obkrožena s satanisti. Ko je bil prvi spolni odnos za njo, so jo strokovnjaki za seks vprašali, ali je doživela orgazem. Seveda se je takoj po objavi avtobiografije oglasila tudi 'zloglasna' mama, 78-letna Shirley:

»Šokirana sem in moje srce je zlomljeno, ker moja hčerka o meni govori stvari, ki nimajo nobene zveze z resnico.«

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri