Hčerka Rebeke Dremelj ni bila povabljena na rojstni dan sošolke, razlog pa je razhudil njeno znano mamico

"In potem se čudimo, v kakšno smer gre ta svet in kako je vedno manj empatije in sočutja," je na svoji spletni strani zapisala Rebeka.

Hčerka Rebeke Dremelj ni bila povabljena na rojstni dan sošolke, razlog pa je razhudil njeno znano mamico (foto: Instagram.com/rebekadremelj) Instagram.com/rebekadremelj
17. 4. 2019

Rebeka Dremelj je zagotovo ena izmed najbolj priljubljenih estradnic pri nas, zato v resnici ne preseneča, da je njeno zasebno življenje v medijih postavljeno pod drobnogled. 

Njene simpatične (in kako zelo resnične) prigode tudi na uredništvu redno prebiramo na spletni strani nepremagljiva.si, tokrat pa nas je presenetila z nekoliko drugačno (a nič manj pogosto) prigodo.

Zapisala je tako:

Šajana je prišla v avto in rekla: »Mami, ta in ta punčka ( zaradi otroka ne bom povedala imena)  me je želela povabit na rojstni dan, pa ji mamica ne dovoli zato, ker tebe ne prenese«.

Del svojega zapisa (v celoti si ga lahko prebereš TUKAJ) je objavila tudi na Facebooku, kaj je zapisala pa si lahko prebereš spodaj.

"Marija pomagaj, kam gre ta svet? Bodo naši otroci res popolni nestrpneži? Šajana je prišla v avto in mi rekla, da jo želi prijateljica, sošolka, povabiti na rojstni dan, pa ji mamica ne dovoli, ker baje mene ne prenese, kljub temu, da me ne pozna," je zapisala pod objavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on

"Na splošno me komentarji “prijaznih” Slovenk in Slovencev pod objavami na družabnih omrežjih, kljub temu, da sem vajena vsega in imam že kar trdo kožo, vedno znova osupnejo. Večkrat razmišljam, kakšno življenje ima nekdo, ki se mu ljubi sedeti za računalnikom, komentirati, se jeziti, zganjati fovšijo in zlobo. Pa tudi, kako jim ni jasno, da edino škodo s tem delajo le sami sebi," je zapisala na svoji spletni strani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on

"Najpomembnejše pri vzgoji mojih “ubogih” otrok se mi zdi to, da vzgajam svoja otroka v strpna in sočutna človeka."

"Prepričana sem, da moja otroka ne bosta imela težav s strpnostjo do gejev, lezbijk, invalidov ali do kogarkoli drugega, ki morda malce »štrli« ven iz povprečja. Verjamem, da kljub temu, da vzgajam svoja otroka, svoji hčerki v empatični, sočutni bitji, jima zaradi ozkoglednih ljudi in popularnosti njihove mame, vseeno ne bo najlažje na tem svetu. Ampak verjamem, da bova z možem dobro odigrala svoji vlogi in ju naučila preslišati vse žaljivke in zlobne komentarje," je še zapisala.

Rebeka, bravo za napisano! 👏🏼

Fotografije: Instagram.com/rebekadremelj

Preberi še: Počakaj, da vidiš poročne čevlje Coolmamacite Teje Perjet (takšne neveste še nismo spoznali!)

Priporočamo tudi: Našli smo (zelo) UGODNO različico najljubših čevljev Meghan Markle (kupiš jih lahko tudi pri nas!)