Harry in Meghan: Njuna čudovita ljubezenska zgodba (z vsemi podrobnostmi)

Njuna čudovita poroka je bila le češnjica na torti njune tako ali tako navdihujoče ljubzenske zgodbe. Že veš, kaj ju je tako močno zbližalo? 

Harry in Meghan: Njuna čudovita ljubezenska zgodba (z vsemi podrobnostmi) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 5. 2018

Da je bil o njuni ljubezni tako hitro posnet film v resnici niti ni tako veliko presenečenje. Ljubezenski pogledi med angleškim princem Harryjem in zapeljivo igralko iz Kalifornije Meghan Markle tla pod nogami namreč niso spodnesli le njima, temveč tudi široki javnosti, ki je v teh dneh priča resnični različici zgodb iz Disneyevih pravljic.

"Obožujem lepe ljubezenske zgodbe," je Meghan lansko jesen priznala v intervjuju za revijo Vanity Fair, ki je bila obenem tudi prva, ki je potrdila ljubezen med Harryjem in Meghan, kraljeva poroka minulo soboto pa nas je spodbudila, da po njuni zgodbi pobrskamo še malce bolj, kot do zdaj.

Kako sta se spoznala?

Njuna zgodba se je presenetljivo začela na slepem zmenku. Kdo je v resnici odgovoren za njuno srečanje sicer še ni čisto jasno (ugiba se, ali bi pri tem lahko pomagala prijateljica kraljeve družine Violet von Westenholz ali pa britanska modna oblikovalka Misha Nonoo, ki je tesna prijateljica z Meghan). 

No, ne glede na to, kdo je kriv, je očitno že dobro vedel, kaj počne! Kot je moč prebrati v tujih medijih, Meghan pred prvim zmenkom o Harryju naj ne bi vedela prav veliko, naj bi pa pred potrditvijo prvega zmenka vprašala, ali je prijazen.

"Če ne bi bil prijazen in uglajen, mislim da najino srečanje ne bi imelo nobenega smisla," je Meghan leta 2016 povedala v intervjuju za BBC. No, parček se je prvič srečal julija tistega leta, in kot so zapisali drugi, naj bi že v trenutku vedela, da sta popolna eden za drugega.

"Hitro po prvem zmenku sva se namreč lotila vprašanj v slogu: 'No, kaj bova pa jutri počela,' je v enem od intervjujev povedala igralka.

Njun romantični obisk Afrike

Po le dveh zmenkih, je Harry stopil korak dlje.

"Prepričal sem jo, da se mi pridruži v Botswani, kjer sva kampirala pod zvezdami. Bila sva sama, kar je bilo ključno za to, da se zares spoznava," je princ Harry razkril v intervjuju za BBC in dodal, da se je drzen predlog za prve skupne počitnice več kot odlično obrestoval.

Njuno prvo skupno potovanje ju bo sicer spremljalo za vedno (no, vsaj Meghan), saj je sredinski kamen njenega zaročnega prstana prav iz te države, namesto da bi ga - kot to veleva tradicija - vzel iz družinske zbirke dragih kamnov.

In tako so se začele govorice ...

Po šestih mesecih popolne zasebnosti, so Meghan in Harryja paparaci ujeli v jeseni, ko je časopis Sunday express objavil njune prve skupne fotografije.

To je njuna prva skupna fotografija:

Javnost je nato začela povezovati dejstva in bila vse bolj prepričana, da smo na pragu nove kraljeve romance. No, k ugotovitvam sta svoje prispevali tudi ujemajoči se zapestnici. Svojo je Meghan precej vestno razkrivala na svojem (tedaj) delujočem Instagram profilu, Harryja pa so z njo ujeli na njegovih številnih potovanjih.

Ko je Harry pred celim svetom branil Meghan (Kakooo lepooo!)

Kljub temu, da je bil svet nad novo kraljevo romanco navdušen, pa je Harry v poročanju številnih časopisov in televizij začutil rasizem in seksizem.

Prva uradna izjava Kensigtonske palače o njuni ljubezni je zato nastopila v obliki precej razjarjenega pisma, v kateri medije obtožuje seksizma in rasizma, med drugim pa je v svojem pismu Harry povedal tudi, da se boji za varnost svojega 'dekleta' (ja, uporabil je to besedo).

Izjavo si lahko v originalu prebereš TUKAJ:

Čeprav mediji niso imeli ravno veliko priložnosti, da bi parček povprašali o vseh podrobnostih, je Meghan v enem od intervjujev kljub temu razkrila, da toliko pozonosti ni pričakovala.

"Nikoli nisem bila del tabloidne kulture in do zdaj sem živela precej tiho življenje," je pred časom povedala novinarki BBC-ja in dodala, da v tistem trenutku o njuni zvezi v časopisih ni prebrala čisto nič.

Prvič skupaj ... in postalo je uradno!

Decembra 2016 so ju paparazi ujeli ob nakupu božičnega drevesa ter ob obisku predstave na West Endu. Božičnih praznikov sicer nista preživela skupaj, sta pa zato skupaj vstopila v novo leto, in se tik za tem skupaj odpravila še na romantično potovanje na Norveško, kjer sta si skupaj ogledala severni sij.

Tako je Meghan spoznala kraljevo družino ...

Čeprav je spoznavanje partnerjeve družine vedno strasno doživetje, je Meghan svoje morala najprej preživeti z Williamom in Charlesom, januarja 2017 pa naj bi spoznala še Kate Middleton in otroka.

Ker je bila Meghan nad Harryjevo družino navdušena, sta leta 2017 začela skupaj preživljati vse več in več časa. Poleg tega, da je Meghan vse več svojih prostih trenutkov preživela v Londonu, se je parček skupaj odpravil tudi na Jamajko, kjer sta se skupaj udeležila poroke Harryjevega prijatelja.

Maja istega leta sta se Harry in Meghan prvič skupaj udeležila dogodka. V Los Angelesu sta skupaj namreč navijala na polo tekmi, prav tako pa je javnost takrat lahko prvič ujela njun poljub.

Nazaj v Botswano, kjer se je vse začelo ...

Ko je Meghan ukinila svoj blog The Tig so stvari začele postajati resne. Svojo prvo obletnico skupaj (in Meghanin 36. rojstni dan) sta praznovala v njuni magični Botswani, kjer sta uživala v divjini in obiskala tudi Viktorijine slapove. Predstavljaš si lahko, da je bilo noro romantično!

Meghan prvič spregovori ...

Nekaj (skopih) podrobnostio njuni zvezi je Meghan razkrila v intervjuju v reviji Vanity Fair.

"Sva par in sva zaljubljena. Zagotovo bo prišel čas, ko bova morala položiti karte na mizo in spregovoriti, ampak upam tudi da bodo ljudje razumeli, da bi rada počakala na pravi trenutek," je le skromno povedala.

Parček se je naslednjič skupaj pojavil v septembru, ko sta se udeležila Invictus games v Torontu. Tam se jima je v častni loži ene od tekem pridružila tudi Meghanina mama, zato so številni ugibali, ali jo je Harry tedaj prosil za Meghanino roko.

To jesen naj bi parček za dovoljenje za poroko prosil tudi kraljico Elizabeto II., kot namigujejo številni, pa je k simpatiji med novo kraljevo nevesto in kraljico pripomoglo dejstvo, da so Meghan kraljevi psi v trenutku vzljubili.

Srečno zaročena!

Uradno je Harry Meghan za roko zaprosil novembra, na tih večer v njuni nottinghamski koči. Skupaj naj bi kuhala večerjo, ko se je Harry odločil vprašati veliko vprašanje ...

"Zame je bilo to veliko presenečenje! Bilo je tako ljubko in nepričakovano! Zelo romantično," je priznala v BBC-jevem intervjuju.

In tako kot je lepa njuna ljubezenska zgodba, je bila čudovita tudi njuna poroka! Na to, kaj jima bo še prineslo življenje, pa bomo morali še malce počakati.

Kaj je bilo pa tebi najbolj všeč pri njuni poroki? Zapiši nam v komentar na FB!

Fotografije: Profimedia

Vir: Goodhousekeeping.com

Preberi še: Kraljeva poroka: Sočne podrobnosti s POROČNE ZABAVE, ki jih moraš poznati

Ne spreglej tudi Daleč najbolj ljubkih trenutkov kraljeve poroke <3 (FOTO)!