Mala Harper že dobiva nesramno bogate modne ponudbe

Komaj triletna Harper Seven Beckham, edina hčerkica nekdanjega nogometaša Davida Beckhama in modne oblikovalke Victorie Beckham, je trenutno menda najbolj zaželen in popularen zvezdniški otrok v modni industriji. Zasenčila je celo North West in Blue Ivy ...

Mala Harper že dobiva nesramno bogate modne ponudbe (foto: Profimedia) Profimedia
9. 3. 2015

Njena brata sta ji pokazala, kako to gre, ona pa bi ju lahko posnemala – Harper Seven Beckham že zdaj spada med najbolj priljubljene zvezdniške otroke. Za deklico, ki bo 10. julija dopolnila komaj štiri leta, se še posebno zanimajo ljudje iz oglaševalske in modne industrije.

Po poročanju priljubljenega britanskega dnevnega tabloidnega časnika The Daily Star njena mamica Victoria in očka David komaj še sledita vsem ponudbam, ki jih dobiva njuna ljubljenka, sicer edina deklica med njunimi štirimi potomci.

Beckham

Pri rosnih letih bi si Harper lahko nakopičila že pravo goro denarja. Menda prejema ponudbe za angažmaje modela, vredne več kot 40 milijonov evrov! Gre torej za vsote, o katerih lahko le sanjari celo velika večina odraslih ljudi, da o malčkih sploh ne govorimo ...

"Modne znamke v Harper vidijo popoln odsev urejene, sodobne družine. Obdana je s srečno poročenimi in delavnimi starši ter nastopaškimi brati. Česa takšnega se ne da kupiti," je dobro obveščeni vir iz modne industrije za omenjeni britanski časnik pojasnil, zakaj je triletnica tako priljubljena.

Beckham

Kako zelo je slovita družina Beckham povezana z modo, pa ne dokazuje le Victoria, ki je čedalje uspešnejša modna oblikovalka. Tudi nekdanji nogometni zvezdnik David in Harperina starejša brata Brooklyn ter Romeo so že stali pred kamerami in fotografskimi objektivi, ker so jih za svoje kampanje angažirale svetovno znane modne hiše.

Če se bo Harper dejansko podala po njihovih modnih stopinjah, lahko preostali zvezdniški otroci, kot sta na primer North West, hčerkica resničnostne zvezdnice Kim Kardashian in raperja Kanyeja Westa, in Blue Ivy, katere starša sta glasbenika Beyoncé Knowles in Jay-Z, verjetno kar lepo poberejo šila in kopita.

"Harper je trenutno najbolj popularna deklica v modni in zabavni industriji, v njeni senci sta se znašli celo North in Blue Ivy," je še poudaril omenjeni vir.

Kanček modnega sveta je Harper pred nedavnim že okusila, saj je v družbi bratov sedela v očetovem naročju in iz prve vrste spremljala dogajanje na modni brvi newyorškega tedna mode.

Sredi modnega cirkusa je lahko občudovala najnovejšo kolekcijo svoje mamice Victorie, na njeni desni strani pa je sedela modna papežinja Anna Wintour! Pravzaprav pa Harper ni nič drugačna od preostalih deklic svojih let, saj med slovito modno prireditvijo ni bila videti niti najmanj navdušena.

Harper

Za tako majhnega otroka je ves ta vrvež vendarle nekoliko preveč. Tudi Wintourjeva ni ravno navdušena nad naraščanjem števila zvezdniških otrok na modnih tednih.

Prav nedavnim je grajala Kardashianovo in Westa, ker je njuna hčerkica, ki bo junija dopolnila komaj dve leti, v prvi vrsti modnega šova jokala in kričala ter s tem seveda vzbujala pozornost.

Zvezdnikoma je menda odločno povedala, da je modni teden neprimeren kraj oziroma dogodek za tako majhnega otroka.

Poleg tega naj bi zvezdniška zakonca prosila, da se zgledujeta po Victorii Beckham, ki – če odmislimo nekaj občasnih izjem – mojstrsko ločuje družinsko življenje in modni svet.

Sicer si lahko predstavljamo, da Victoria ne bi imela prav nič proti, če bi Harper zaplavala v modne vode, a preden se bo to dejansko tudi zgodilo, bo najverjetneje preteklo še kar precej vode.

David in Victoria naj bi ponudbe, namenjene njuni hčerkici, namreč hvaležno zavračala, saj naj bi bila Harper pri treh letih po njunem mnenju še premlada za neizprosen biznis. In verjetno je tako tudi prav.

Napisal: Tim Jeras za revijo Nova