Halle Berry se bori za svojo hčerkico

Halle Berry sicer res igra v filmski drami Frankie and Alice, ki bo na velika platna prišla prihodnji mesec, a igralki se prava drama dogaja v resničnem življenju.

10. 2. 2011

Pred nekaj tedni je namreč Gabriel Aubry, njen nekdanji partner in oče njene hčerkice, namreč na sodišče vložil tožbo, da želi biti tudi uradno dekličin oče.

Halle Berry je morala celo zapustiti snemanje novega filma, da lahko bije sodno bitko z nekdanjim partnerjem za skrbništvo nad hčerko Nahlo Arielo Aubry.

Lepa 44-letnica je namreč prav pred dnevi začela v New Yorku snemati novo romantično komedijo New Year's Eve ali Silvestrovo, a je morala vlogo prepustiti Katherine Heigl, saj jo čakajo obveznosti na sodišču.

Prijateljski razhod? Očitno ne!

Mediji so ob njuni lanski ločitvi pisali, da sta se prijateljsko razšla, hčerka pa naj bi ostala pri Halle.

No, Gabriel želi zdaj zaščititi svoje pravice, želi biti pravi oče svoji hčerkici. Že v začetku letošnjega januarja je 34-letni Aubry, ki trenutno prijateljuje z zvezdnico resničnostnih šovov Kim Kardashian (slavna je postala z domačim porničem), na losangeleško vrhovno sodišče vložil prošnjo za deljeno skrbništvo z Berryjevo. A ta ureditev zvezdnici očitno ni všeč, saj meni, da oče ne bi bil prava družba za njeno dveletnico, piše revija OK.