Slika 2/2

Tina in Erwin sta se pravzaprav spoznala, ko jo je pričakal na letališču v Nemčiji. Takrat 30-letni Erwin, sicer glasbeni direktor, je dobil nalogo, da na letališču pred koncertom pobere takrat 47-letno svetovno zvezdnico.

Tina je v pogovoru z Oprah večkrat izpostavila, da je šlo za ljubezen na prvi pogled. "Imel je najlepši obraz. Nisi mogel zgrešiti. Bilo je, kot da bi rekel: 'Od kod je prišel?' Res je bil tako lep. Srce mi je počilo. To pomeni, da sta se srečali duši. Roke so se mi tresle," je njuno prvo srečanje opisala pevka.

"Tistega dne, ko sem prvič srečala Erwina na letališču v Nemčiji, sem bila preveč utrujena od leta, preveč zaposlena z mislimi na svojo koncertno turnejo in preveč se mi je mudilo v hotel, da bi bila pozorena na mladega glasbenega direktorja, ki me je prišel pozdravit iz moje založbe. Vendar sem ga vseeno opazila in takoj sem začutila čustveno povezavo. Tudi takrat bi lahko prezrla, kar sem čutila – lahko bi poslušala glasove duhov v svoji glavi, ki so mi govorili, da tistega dne nisem izgledala dobro ali da ne bi smela razmišljati o romantiki, ker se nikoli ne konča dobro. Namesto tega sem poslušala svoje srce. Zapustila sem svojo cono udobja in si dala prednost, da spoznam Erwina," je še razkrila Tina.

To je bila usoda, kajne? ❤️

Profimedia

Preberi še: To je ZADNJA fotografija Tine Turner in razkriva, kako HUDO bolna je bila v resnici (čisto neprepoznavna)

Morda te bo zanimal tudi ta pogovor s Katarino Čas, ki ga vodi Borut Pahor:

Fotografije: Profimedia/Obdelava: Cosmo uredništvo