Gwyneth Paltrow odgovarja na vprašanja o seksu

Igralka Gwyneth Paltrow - ali vam je všeč ali pa vam gre na živce. Pri njej vmesne poti skoraj ni. Izbrali so jo za najlepšo žensko na svetu, na premiero svojega filma Iron Man v Los Angelesu pa je prišla brez spodnjih hlačk ...

"Današnja družba je preveč usmerjena samo v seks," pravi Gwyneth. (foto: Profimedia) Profimedia
8. 10. 2013

Res precej nenavadne stvari za žensko, ki deluje sterilno in nedostopno. Gwyneth Paltrow, igralka, soproga in predvsem mati dveh otrok. Očitno ji uspeva zelo dobro usklajevati vse vloge, ki si jih je zadala v življenju, in za piko na in so jo pri reviji People izbrali še za najlepšo žensko na svetu. A presenečenj tu še ni konec.

Voditeljica Chelsea Handler je igralko povabila v svojo pogovorno oddajo Chelsea Lately, da bi z njo spregovorila o vsem mogočem, tudi o malce bolj žgečkljivih stvareh. Tako je morala Gwyneth odgovarjati na vprašanja o seksu in spodnjem perilu.

"Rada bi se pogovorila o seksu. Vem, da si odvisnica od seksa," je dejala voditeljica, ki je tudi sicer igralkina dobra prijateljica. Gwyneth je hitro vrnila: "Pravzaprav sem bila popolnoma normalna oseba, dokler se nisem začela družiti s tabo."

Številni so bili seveda presenečeni, saj lepa Gwyneth deluje povsem sterilno in drugače, kot se je predstavila v pogovorni oddaji. Spregovorila je namreč o zvestobi, ki zanjo očitno ni tako zelo pomembna, kot bi si mislili. Sama je s pevcem skupine Coldplay, Chrisom  Martinom, poročena 10 let, in kot je razbrati iz tega, kar je povedala, bi bila pripravljena nezvestobo oprostiti.

Zanimivo razmišljanje ženske, ki je mati in ki je znana predvsem po tem, da se zavzema za zdravo prehrano in zdravo življenje sploh.

"V Londonu zdaj živim že 11 let in vseskozi se zavzemam za to, da bi ljudje živeli bolj zdravo in polno življenje. Telesa ne smemo navaditi na predelano hrano in takšno, ki ima ogromno aditivov. Telo ne ve, kaj z njimi. Sama tudi pojem hamburger in krompirček, a je vse iz vrhunskih sestavin," pravi Gwyneth.

Vendar pa nas tokrat bolj kot njeno poslanstvo na področju hrane zanima, kako gleda na seks. Očitno zelo odprto in poleg tega priznava, da je sama tudi kar malce zasvojena z njim, a v zdravih okvirih. "Proučevala sem odvisnosti in ugotovila, da z njimi zdravimo neko bolečino. Oziroma jo lajšamo," pravi igralka.

"Ljudje iščejo nekaj, da bi lahko vsaj za minuto zakrili ali pa pozabili. Namesto da bi se usedli in se spopadli s težavo ali pa strahovi. To bi bil prvi korak," pove verjetno iz svojih izkušenj in dodaja, da je današnja družba preveč usmerjena samo v seks. "To govorim zato, ker imam sama otroke in se mi ne zdi v redu, da je vse o seksu res tako zelo dostopno tudi mlajšim."

Sama je odraščala v razmeroma puritanski družini in bila deležna stroge vzgoje. "Na splošno imam občutek, da se v Ameriki bolj ukvarjamo z videzom kot z zdravim odnosom do seksualnosti." 

Tudi pri njej ni vse rožnato

Hollywoodska zvezdnica Gwyneth Paltrow zaradi poporodne depresije, s katero se je borila po rojstvu drugega otroka, ni pripravljena še tretjič postati mamica. Štiridesetletnica je pojasnila, da jo je travma, ki jo je doživljala po drugem in tudi zadnjem porodu, tako prestrašila, da si vsega tega ne želi doživljati še enkrat.

"Rada bi imela še enega otroka, a nisem prepričana, ali bi lahko spet menjavala plenice. Poleg tega sem po rojstvu sina zapadla v hudo depresijo. Bilo je čudno, ker se mi s starejšim otrokom to ni zgodilo. Prav nasprotno, bila sem zelo srečna," je pojasnila igralka. Ameriška igralka je pred kratkim spregovorila tudi o tem, kako se je njena tretja nosečnost zapletla, zaradi česar bi skoraj umrla.

Priljubljena 40-letna ameriška zvezdnica je prvič spregovorila o težkih življenjskih preizkušnjah, ki jih je doživljala pred kratkim. Gwyneth je namreč z možem Chrisom Martinom, pevcem znane angleške skupine Coldplay, pričakovala že tretjega otroka, vendar se je nosečnost na žalost končala s spontanim splavom.

Sandra Bratuša za revijo Story

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri