Gwyneth Paltrow ni bilo mar, da jo soprog vara

Gwyneth Paltrow je čedalje bolj obremenjena z leti in staranjem, zato je s spogledovanjem z drugimi moškimi hotela občutiti, da je še vedno lepa. Ločitev od Chrisa Martina pa naj bi zakuhala predvsem njena potreba po pozornosti.

Gwyneth Paltrow (foto: Profimedia) Profimedia
10. 4. 2014

Odkar je Gwyneth Paltrow na svojem blogu pred kratkim naznanila, da se ločuje od Chrisa Martina, se 41-letna svetlolasa igralka in 37-letni pevec skupine Coldplay trudita, da bi ostala v prijateljskih odnosih. Med drugim sta celo skupaj preživela dopust na Bahamih. Po poročanju revije People jima to uspeva zato, ker sta v tem pogledu že precej izkušena, saj sta se pravzaprav že večkrat razšla in se nato pobotala. Menda je bila dokončna ločitev le še vprašanje časa.

Zvezdniški parček naj bi imel odprt zakon in Gwyneth ni bilo prav nič mar, če je njen soprog hodil na zmenke z drugimi ženskami. "Odtujila sta se tako fizično kot čustveno. Od nekdaj jima je bilo prijetneje določene stvari delati ločeno, nihče od njiju ni menil, da je to kaj neobičajnega," je za revijo People razkril dobro obveščeni vir in dodal, da ju je vse to pripeljalo do prevar in razmerij z drugimi.

Nikoli ni bila ljubosumna

Angleškega glasbenika so rumeni mediji v času zakona z ameriško igralko povezovali s številnimi slavnimi ženskami, med drugim z ameriško igralko, modelom in pevko Kate Bosworth, dansko manekenko Heleno Christensen in celo z Gwynethino prijateljico Kate Hudson.

Christensenova in Hudsonova sta te navedbe takoj zanikali, Bosworthova pa je skrivnostno molčala. Vsakič, ko so jo predstavniki sedme sile povprašali o tej temi, ni hotela ničesar komentirati. "Gwyneth nikoli ni bila ljubosumna. Njeno vodilo je bila filozofija: odrasla sva, sama sprejemava svoje odločitve," je še pojasnil vir, ki je zvezdnikoma blizu.

Zakon razpadal več let

Resnici na ljubo pa tudi Gwyneth v tej zgodbi ni bila povsem brez masla na glavi, saj so jo povezovali s številnimi moškimi. V zakonu s Chrisom naj bi ljubimkala z milijarderjem Jeffreyjem Sofferjem, ki je znan kot aktualni soprog modela Elle Macpherson, s producentom serije Glee Bradom Falchukom in z odvetnikom Kevinom Yornom.

"Njun zakon je razpadal več let, kar je bilo zanju zelo težko. Resnično sta se trudila, da bi popravila svoj odnos," je razkril vir in poudaril, da je bila ena od težav tudi v tem, da je Gwyneth čedalje bolj zaskrbljena zaradi let in staranja, spogledovanje z drugimi moškimi pa ji je pomagalo, da se je počutila bolj seksi: "Hotela je začutiti, da je še vedno lepa, da ima 'tisto nekaj'." Najbolj pa naj bi ju razdvajalo to, da je Gwyneth od nekdaj rada v središču pozornosti medijev in javnosti, Chrisu pa se to nikoli ni zdelo pomembno.