Gwyneth Paltrow je spregovorila o svojih nekdanjih slavnih fantih

Hollywoodska zvezdnica Gwyneth Paltrow je dala pred kratkim verjetno enega najbolj odkritosrčnih intervjujev v življenju. V radijski oddaji je razkrila zanimive podrobnosti iz svojih preteklih razmerij, ki so bila javnosti do zdaj neznana.

Brad Pitt je bil predober zanjo. (foto: Profimedia) Profimedia
27. 1. 2015

D vainštiridesetletna igralka Gwyneth Paltrow je – v nasprotju z večino svojih kolegic, ki skrbno skrivajo svojo zasebnost – odprla dušo in srce ter se razgovorila!

V intervjuju s kontroverznim radijskim voditeljem Howardom Sternom je v času, ko promovira svoj najnovejši film, akcijsko komedijo Mortdecai, obujala spomine na svoja pretekla razmerja. Pri tem se je posvetila predvsem ljubezenskima zgodbama s svojima slavnima kolegoma, Bradom Pittom in Benom Affleckom.

Ni bila dovolj zrela

Brada, ki slovi kot eden najlepših moških na svetu, je ljubila v devetdesetih letih, natančneje med letoma 1994 in 1997. Takrat, v svojih zgodnjih dvajsetih letih, menda še ni bila pripravljena za razmerje z devet let starejšim ljubljencem žensk.

Danes se ji to ne zdi več prav nič slabega, saj se v trenutkih, ko se ozre v preteklost in razmišlja o tem razmerju, zave, da se razmerje s hollywoodskim zvezdnikom, s katerim se je pri 24 letih celo zaročila, tako in tako ne bi obneslo.

Brad

"V Brada sem se zaljubila kot še v nikogar pred njim," je priznala svetlolaska, ki je za vlogo v romantični komediji Zaljubljeni Shakespeare leta 1999 osvojila oskarja za najboljšo igralko.

"Bil je tako lep in prijazen – Brad Pitt, pač! Toda takrat sem bila še otrok. Ko sva se spoznala, sem bila stara 22 let in še povsem nezrela," je pojasnila Gwyneth, ki se je šele pri 40 letih začela počutiti zares odraslo. "Pri 22 letih še ne moreš sprejemati odločitev.

Nisem bila še pripravljena na razmerje z nekom, kot je on, poleg tega pa sem bila prepričana, da je predober zame. Takrat sploh nisem vedela, kaj pravzaprav počnem," je še razkrila zvezdnica.

S filmskim bogom lepote, ki je od lani poročen z Angelino Jolie, danes nima več stikov. Kadar se vidita, se sicer normalno pogovorita, družita pa se ne: "Če se vidiva, sva prijazna drug do drugega. Sicer pa ne preživljam časa z njim."

Bila sta mlada in bedasta

Ima pa Gwyneth zato toliko bolj srčen odnos z nekim drugim nekdanjim fantom, prav tako velikim hollywoodskim zvezdnikom. Gre za Bena Afflecka, s katerim je še vedno v prijateljskih stikih.

Ben

Pozna devetdeseta leta, ko sta sestavljala ljubezenski parček, po njenih besedah niso bila pravi čas za razmerje, saj privlačni zvezdnik ni bil pripravljen nanj. Pestilo ga je namreč preveč težav.

"Ko si mlad, kot sva bila takrat midva, misliš, da je najpomembnejše, da je oseba, s katero si, zelo lepa. Pomemben ti je samo videz, ker si mlad in bedast. To seveda ni pomembno in takšna razmerja ne morejo trajati," je prepričana Gwyneth, ki je Bena ljubila med letoma 1997 in 2000.

"Toda pozneje se je ustalil in njegova soproga je čudovita," je izjavila Gwyneth, ki je mimogrede namenila še kompliment Benovi soprogi, prav tako igralki Jennifer Garner, ki je celo njena prijateljica:

"Jennifer ni le lepa, ampak je tudi topla oseba. Poleg tega odlično kuha, je duhovita in navdušena nad otroki. Zelo jo imam rada."

Ostala sta prijatelja

Oktobra 2002, dve leti po koncu razmerja z Benom, pa se je zaljubila v Chrisa Martina, vodjo skupine Coldplay.

Chris

Decembra 2003 sta se zvezdnika sprehodila do oltarja in v zakonu sta se jima rodila dva otroka, desetletna Apple Blythe Alison in osemletni Moses Bruce Anthony.

Na žalost pa se je ta igralsko-glasbeni zakon končal z ločitvijo, marca lani jo je javno naznanila prav Gwyneth, ki je zaradi otrok s Chrisom ohranila dobre odnose.

"Med nama obstaja zares močno prijateljstvo, skupaj se smejiva in zabavava, čeprav so tudi trenutki, ko je težko," je izjavila igralka, ki jo je sloviti Stern prosil tudi za mnenje o tem, da je njen bivši v razmerju s priljubljeno igralko Jennifer Lawrence:

"Kdo pravi, da tega ne odobravam? To je njegovo življenje in njegova odločitev. Mislim, da ima še preveč rad svoja otroka in da nikoli ne bi bil z nekom, ki ne bi bil krasen."

Gwyneth je še dodala, da bi Chris njen blagoslov dobil tudi, če bi se zapletel s kakšno bolj težavno zvezdnico, kot je na primer pevka Rihanna ali igralka Lindsay Lohan.