Gwyneth Paltrow: Ima prijatelja ali ljubimca?

Simpatična igralka Gwyneth Paltrow se sijajno razume z Matthewom Morrisonom, svojim kolegom iz serije Glee. Bolje kot s svojim soprogom Chrisom Martinom?

22. 4. 2011

Torej, Gwyneth, kdo naj bi bil zdaj tvoj srček? Je to Chris, soprog in oče tvojih otrok? Ali morda Matthew, tvoj novi najboljši prijatelj s seksi ‘radiatorčki’ na trebuhu? Odkar je 38-letna Gwyneth Paltrow jeseni na prizorišču snemanja izredno uspešne serije Glee prepevala vroč duet z novim megazvezdnikom Matthewom Morrisonom, skoraj ves čas preživlja le še z njim. Njen zakon s Chrisom Martinom, pevcem priljubljene skupine Coldplay, zdaj deluje še bolj medel, mlačen, dolgočasen in ‘izpet’ kot kdaj prej. Slavna zakonca gresta čedalje redkeje skupaj ven, zaradi svoje kariere pa mora Gwyneth pogosto potovati iz Anglije v Ameriko in obratno. Kemija med njo in 31-letnim Matthewom je prava že od prvega snemalnega dne in je že sprožila pravo eksplozijo čustev.

“Na prizorišču snemanja sta se lovila, divjala po učilnici in se škropila z vodo. Kot zaljubljena najstnika!” se spominja član snemalne ekipe. Po koncu snemanja sta si izmenjala telefonski številki in od takrat se, kolikor pogosto je le mogoče, dobivata na kosilih.

Pila vino in plesala

In kdo se je lahko ob njej smejal v kamere, ko je decembra odkrila svojo zvezdo na slovitem hollywoodskem pločniku slavnih? Prav ste uganili, gospodič Morrison. Z lepotcem, ki je trenutno v Američankini drugi domovini Angliji, natančneje v Londonu, sta si najprej privoščila pozno večerjo v priljubljeni italijanski restavraciji Locanda Locatelli, potem pa se je njuno druženje zavleklo pozno v noč.

V baru hotela Grosvenor House sta pila belo vino in plesala kot nora. Potem pa sta se igrala skrivalnice – medtem ko se je ona hihitaje zakrivala s svojim šalom na zadnjem sedežu limuzine, se je Morrison prav tako na zadnjem sedežu povsem iztegnil za njo. Vse le zato, da ju ne bi morda fotografirali skupaj. To je bilo tako očitno, da je njen menedžer Steven Huvane že naslednji dan izjavil:

“Gwyneth in afera? Absurdno!” Enako je Steven naredil že v primeru svoje varovanke Jennifer Aniston, ko se je njen soprog Brad Pitt že zdavnaj zaljubljeno objemal z Angelino Jolie. Naj spomnimo, takrat je zatrjeval: “Jen in Brad sta srečna.”

Z možem čedalje redkeje skupaj

Matthew je torej čisto nasprotje njenega moža. Splošno znano je namreč, da Chris Martin že od nekdaj ne mara javnih nastopov v družbi svoje žene Gwyneth. Celo 8. aprila, ko je slavna družina v Legolandu praznovala peti rojstni dan sinčka Mosesa, je ves čas ohranjal varno razdaljo in se pri vožnji z vrtiljakom izmenjaval s svojo ženo. Skupnega prepevanja pa si sploh ne želi. Tako in tako pa igralko in glasbenika čedalje redkeje videvamo skupaj – medtem ko ona po zaslugi serije Glee, izredno hvaljene kantrijevske drame Country Strong in pevskih ambicij doživlja strmi vzpon svoje kariere, on ‘tiči’ v zaključni fazi ustvarjanja novega albuma skupine Coldplay. Nekdanji sanjski par danes povezujeta predvsem vlogi očeta in mame. Strast? O njej ni ne duha ne sluha. Če se morda že zabavata, pa to počneta ločeno – Gwyneth hollywoodske premiere največkrat obletava sama ali pa s prijateljicami, na primer z Beyoncé Knowles, Chrisa pa vleče v londonske pube.

Rahlo zaljubljen v Gwyneth

Tip, ki bi jo omrežil, bi bil seveda kot naročen. In Matthew Morrison je prav gotovo tisti, ki zna iz svetlolase ‘gospodične popolne’ izvabiti občutek za humor in dobro zabavo. Čeprav ga kot režiserja muzikalov spremljajo govorice, da ga privlačijo moški, ga to sploh ne moti:

“Nisem homoseksualec. Vesel pa sem, da lahko s serijo Glee nekaj naredim za skupnost in svoje homoseksualne prijatelje.”

Gospa Morrison ne obstaja iz povsem drugačnih razlogov:

“Poročen sem z Glee!”

Možakar, ki trenutno velja za enega najbolj vročih hollywoodskih samcev, dobro ve, kako lahko ‘zacementira’ ta sloves – kadar mu kljub napornemu delu ostane kaj prostega časa, se rad dobiva s hollywoodskimi damami. Na primer z lepotičkama Cameron Diaz in Salmo Hayek, ki naj bi jima pred snemanjem nekega filmskega muzikala dajal pevske in plesne učne ure.

“To je bila romanca, ne da bi bila zares prava romanca,” je izjavil Morrison kot gost pogovorne oddaje Ellen DeGeneres Show. Ob teh besedah je pomežiknil in poskrbel, da je vse skupaj ostalo še bolj skrbno ovito v tančico skrivnosti. No, ne nazadnje pa je njegova najljubša dama res neka druga.

“Lahko povem, da sem rahlo zaljubljen v Gwyneth Paltrow?” je navdušeno izjavil 31-letnik po tem, ko je s svetlolaso gostujočo zvezdnico prvič stal pred kamero. Matthew – ravno tako kot Gwyneth – uživa, ko je v središču pozornosti, je njen ‘žurerski vodja’, poleg tega pa jo skrbno spremlja, ko dela svoje prve korake v glasbenem poslu. Daje ji torej prav vse, česar ji njen soprog Chris ne. Na vprašanje, kako ji je všeč njena nova služba pevke, je Gwyneth odgovorila:

“Sijajno je! Čeprav sem se zaradi tega na neki način znašla v krizi srednjih let, saj ne vem več, kdo sem.” Hm, zelo redko se zgodi, da je kakšna kriza tako zabavna, kot je v njenem primeru …

Vir: Lea