Gwen Stefani naj bi po ločitvi že našla novega!

Šušlja in govori se veliko, a kaj se v resnici dogaja med Gwen Stefani in zvezdnikom kantrija Blakom Sheltonom? Pred nedavnim se je glasbenica prvič odzvala na medijska poročanja o domnevnem razmerju.

Gwen Stefani naj bi po ločitvi že našla novega! (foto: Profimedia) Profimedia
2. 11. 2015

Gwen Stefani v zadnjem času res ni bilo lahko. Vodja ameriške rokovske skupine No Doubt je na začetku avgusta javno naznanila, da se po 13 zakonskih letih ločuje od 49-letnega glasbenika in igralca Gavina Rossdala.

Kot razlog za ločitev je 46-letnica navedla zdaj že vsem dobro znane nepremostljive razlike. Gwen in Gavin sta v zakonu dobila tri otroke in ves čas se je zdelo, da je njuno razmerje pravljično. Kakšna zmota!

Če gre verjeti govoricam, je vodja skupine Bush svojo nekdanjo srčno izbranko namreč večkrat prevaral. Če je to res, si lahko predstavljamo, kako zelo konec ljubezenske zgodbe v resnici boli Gwen.

Zvezdnica je na nedavnem nastopu v newyorški plesni dvorani Hammerstein Ballroom namignila, kakšno je njeno trenutno psihično stanje. V svoji novi pesmi Used to Love You umetnica namreč prepeva o vseh bolečinah, ki so se ji očitno nabrale v preteklosti.

Lahko na vse te bolečine in skrbi morda pozabi ob drugem moškem?

Ji drugi moški lahko zaceli srčne rane?

Takšna in podobna vprašanja so si v zadnjem času zastavljali vsi tisti, ki so slišali govorice o tem, da med Gwen in 39-letnim Blakom Sheltonom, zvezdnikom kantrija in njenim kolegom iz žirije ameriške verzije glasbe­nega šova The Voice, preskakujejo iskrice.

Kako prikladno, da se je tudi Blake prav pred kratkim ločil od svoje soproge, 31-letne glasbene kolegice Mirande Lambert. Možnosti, da bi morebitno novo zvezdniško ljubezen oviral ljubosumni partner, torej ni. Poleg tega ljubezenske težave in stres, ki nastane ob ločitvi, pri Blaku niti slučajno niso opazni, s čimer se očitno strinja tudi Gwen, ki je o svojem kolegu pomenljivo dejala: "Zdi se, da je kavboj v šovu resnično srečen."

Je za njegovo dobro voljo 'kriva' prav Gwen? Ob tem vprašanju novinarja oddaje Entertainment Tonight je zvezdnica kot izkušena profesionalka hitro spremenila temo: "V šovu se vsi zelo zabavamo. Vsi se počutimo super."

Koliko je resnice v govoricah, da sta Gwen in Blake zaljubljena, bo torej pokazal čas. Čas pa bo pokazal tudi, koliko resnice je v besedah priče, ki trdi, da si je tudi Gavin našel novo ljubezen in da ga je videla, ko se je poljubljal z neko rjavolasko.

'Zelo zanesljiv vir' poroča o skrivnih poljubih, do katerih naj bi prišlo pred nekaj tedni, in sicer na losangeleški gala prireditvi neprofitne organizacije Operation Smile:

"Gavin je na prireditev prišel z visoko in rjavolaso žensko. Na začetku so vsi mislili, da je njegova predstavnica ali kaj podobnega. Skupaj sta vstopila in se tudi usedla skupaj, a sta ohranila distanco, saj so ju ljudje ves čas gledali."

Menda je bilo povsem jasno, da je hotel Gavin razmerje s skrivnostno spremljevalko ohraniti v tajnosti in da zato ni želel vzbujati pozornosti. Nekoliko pozneje pa se menda vendarle nista mogla več zadrževati:

"Potem ko so pijače kar deževale, ji je Gavin sledil v smeri stranišč, istočasno pa sem šla na stranišče tudi jaz. Toaleto je zapustila malo pred mano in ko sem prišla ven, sta se z Gavinom poljubljala."

Napisal: Tim Jeras (za Novo)