Gumitwist predstavlja Dimensions Launch Party w. Cosmin TRG

Kot predokus festivala Dimensions kolektiv Gumitwist 10. maja v F Clubu organizira klubski dogodek, kjer se bo predstavil velikan bass ter techno godbe – Cosmin Nicolae alias COSMIN TRG!

7. 5. 2013

Poznavalci napredne plesne elektronike bodo nedvomno zaznali Cosminov preboj že skozi trše 2-step odvode na Hessle Audio in tribalistične house eksperimente na pionirski dubstep založbi Tempa.

Toda v zadnjih letih je skozi njegovo delo moč čutiti izredno odločen vpliv mišičastih techno smernic, ki jih Nicolae samosvoje vijači v prave buldožerske razpaljotke; v 4/4 šablono vključuje garage swing, abstraktne house forme in brutalne berghainske zapovedi, ki so mu z izdajami na založbah Hemlock, Bpitch, Rush Hour in 50Weapons prislužile sloves enega najbolj divjih in nepredvidljivih ustvarjalcev na teritoriju techna/bassa.

Domača podpora seveda prihaja s strani kolektiva Gumitwist in Dulash der DJa, ki se bo skupaj s Schrauffom predstavil tudi na festivalu Dimensions!

Vabljena na epsko techno temnico 10. maja v F Clubu!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri