Govori se: Shakira je noseča!

No, mogoče, bi lahko dodali, saj govorice, ki so se razširile po vsej Španiji, še niso potrjene.

10. 6. 2011

Sprožilo jih je to, da je Shakira odpovedala koncert v Almeriki, in sicer zaradi slabega počutja. Tako se je vest, da naj bi nogometaš Gerard Pique postal oče, razširila po vsem svetu.

Kolumbijska pevka Shakira in nogometaš Barcelone Gerard Pique sta se spoznala na zadnjem svetovnem nogometnem prvenstvu v Južnoafriški republiki.

Shakira je bila tam kot izvajalka uradne pesmi prvenstva z naslovom Waka Waka. O zvezi sta dolgo časa molčala, čeprav se je že začelo šušljati, da sta par. No, stvar je v svoje roke vzel Piquejev trener Guardiola, ker je opazil, da je njegov varovanec nekoliko preveč raztresen. Naročil mu je, da mora vest o zvezi s Shakiro obelodaniti, tako da bo končno lažje zadihal in se bolj posvetil nogometu. Tako je Gerard na svojem Facebook profilu objavil fotografijo, na kateri sta skupaj s Shakiro.

Malce pozneje je to storila tudi Shakira, le da ona na Twitterju, pod sliko pa je zapisala ‘Predstavljam vam svoje sonce.’ Od takrat se ne skrivata več in tudi ne skoparita z nežnostmi v javnosti. In ker so jima paparaci nenehno za petami, so ju ujeli, ko je Gerard Shakiro čakal na letališču in je imel očitno zaradi velike vzburjenosti erekcijo. Seveda so se nato vsi španski tabloidi razpisali o velikosti njegovega premoženja, ki je, roko na srce, res zavidanja vredna.

Shakira je s svojo novo ljubeznijo šokirala vse. Pevka je bila do takrat namreč 11 let srečna z Antoniem de la Ruo, sinom strmoglavljenega argentinskega predsednika.

Šele pozneje se je izkazalo, da par že nekaj časa živi ločeno in da je bila v bistvu v času, ko se je ogrela za nogometaša, samska.

Vročekrvna pevka prihaja iz desetčlanske družine, zato ne bi bilo nič nenavadnega, če bi si tudi sama začela ustvarjati družino. Mogoče sta zaljubljenca presenetila le s tem, da sta skupaj manj kot leto dni in že pričakujeta otroka. Sicer pa vesti nista potrdila, a je tudi zanikala nista.

Piqueju zavida marsikdo

Gerard ima samo 24 let, a mu že zavida marsikdo.

Briljantna nogometna kariera, ki se je za tega kar 192 cm visokega nogometaša začela, ko je bil v mladinski akademiji v Barceloni, kjer so ga opazili skavti Manchester Uniteda in ga pripeljali v Manchester. Nato so ga posodili Real Zaragozi, od koder je leta 2008 šel nazaj v klub rodnega mesta Barcelono, kjer je uspešen branilec. Z reprezentanco je lani postal tudi svetovni prvak. Vse mu gre od rok, še ljubezen je našel in čas bo pokazal, ali je Shakira, ki je deset let starejša, res ženska njegovega življenja.

Sandra Bratuša za Story