Govori se o Big Brotherjevih stanovalcih

Kaj se govori o nekaterih še aktualnih stanovalcih Big Brotherja Slavnih in kaj počnejo tisti, ki so hišo že zapustili ...

29. 11. 2010

Nana se te dni le stežka odpravi od doma. Ne le zaradi depresije, ampak tudi zato, ker se ne želi izpostavljati, pišejo v zadnji Novi. Tarna, da jo na vsakem koraku prepoznajo in da ima kar vsak o njej že izdelano mnenje, tudi če je ne pozna osebno.

Če bi bilo to mnenje pozitivno, bi verjetno ne bilo problematično, ker pa temu vedno ni tako, zna biti tovrstna 'slava' kar naporna.

Nana: Nisem tako slaba!

Nana še naprej redno spremlja šov, v katerem še vedno nastopa njen mož, in tudi redno prebira vse članke in komentarje na internetu. Ti jo prizadenejo, saj meni, da če je ljudje ne poznajo osebno, ne morejo soditi.

"Gena je na drugi strani zelo priljubljen. Za ženo si je izbral mene, torej le ne morem biti tako slaba, kajne?" začudeno pravi Nana.

Sandra: Zaljubljena v bivšega!

"Sandra še vedno čuti ljubezen do bivšega fanta Miha," je za revijo Nova povedal štajerski glasbenik, prijatelj Sandre in njenega bivšega fanta.

"Upam, da se bo Sandra vrnila k Mihi, kar sem ji pred odhodom v hišo povedal v obraz. O obeh imam zelo dobro mnenje, tako o Sandri kot o Mihi, ki ga poznam že deset let. Zakaj sta sicer šla narazen, mi ni popolnoma jasno, saj sta se izvrstno razumela. Vsak je sicer imel kdaj posesivne izpade, a jih imamo ne nazadnje vsi. No, Sandra je bila po mojem mnenju kanček bolj trmasta in nepopustljiva," še doda prijatelj.

Teja: Hodi z nasilnežem?

"V najini zvezi je kar nekaj trenutkov, ko se sploh ne preneseva, že večkrat pa sva tudi fizično obračunala," je pred kamero povedala Teja, ki je menda od svojega fanta že dobila brco, vrnila pa mu je s klofuto, kljub vsemu pa se imata zelo rada.

So pa pri reviji Nova izvedeli, da je navihana lepotička v zvezi s fantom, ki ima tudi sam nasilno preteklost. Pred leti naj bi mladenič, ki je Tejo pospremil v nedeljsko studijsko oddajo, v navalu besa in jeze namreč 'zaštihal' starejšega brata, o čemer so pisali vsi dnevni časopisi. Tejin fant naj bi s pomočjo strokovnjakov že umiril svoje napade.

Činč: Navaden don Juan?

V Novi med drugim tudi pišejo o donjuanstvu enega najbolj priljubljenih stanovalcev Big Brotherja. Činč naj bi po njihovih virih namreč najprej lepo in vzorno hodil na zmenke z neko gospodično in bil vanjo tudi zaljubljen. Čez nekaj časa pa naj bi 'žrebec' Činč začel osvajati še njeno mamo.

Zgodba naj bi se končala tako, da naj bi ga nazadnje 'nogirali' kar obe.

Mišo: Za sina skrbi dedek

Preden se je Mišo Kontrec, vodja skupine Langa, odpravil v hišo Velikega brata, se je o tem pogovoril s sinom Dominikom, s katerim sicer živita sama. Ker je Dominik še osnovnošolec, je seveda premlad, da bi v tem času živel sam, zato zanj skrbi dedek. Čez teden je tako on zadolžen, da Dominku nič ne manjka, konec tedna pa se Dominik odpravi k stricu Jožetu Kontrecu in takrat skrb zanj prevzame njegova žena Dada.

Zlatko: Ostaja pri zlatarju

Zlatko ne obžaluje sodelovanja v Big Brotherju slavnih in zatrjuje, da je srečen, ker je dobil to priložnost. "Z mano je tako: ali me ljudje imajo radi ali pa me nimajo. In enako je bilo, ko sem bil v hiši."

Ne glede na večjo prepoznavnost in možne poslovne ponudbe pa bo Zlatko po prihodu iz hiše Big Brotherja posel urarja obdržal, saj tam dela že sedem let in ima številne redne stranke, od upokojencev, delavskih ljudi do doktorjev:

"Tam delam, da ostanem v stiku z ljudmi. Ti mi veliko zaupajo in me marsičesa naučijo, česar se ne branim. Na žalost ne berem veliko knjig, ker raje poslušam veliko ljudi. (smeh)"

Pia: Ujela največjo ribo

Ne le njen mož, tudi striptizeta Pia je letos ribarila. Na dopustu, ki si ga tako kot vsako leto, privoščita skupaj. Njun letošnji oddih na Nilu pa naj bi bil sploh nekaj posebnega, saj sta ga združila še z obletnico poroke.

Ne spreglej v fotogaleriji, s kako velikim ulovom je Pia v kozji rog ugnala tako moža kot vse druge sicer preverjene ribiče.

Urška: Vroča roba

Urška Hočevar Čepin pa naj bi imela, odkar je prišla iz Big Brotherja slavnih, toliko opravkov, da ne ve več, kje se je glava drži. A ostaja na realnih tleh: dokler je še vroča roba, bi rada sklenila dober poslovni dogovor.

Pa bo s kom iz hiše slavnih obdržala stike?

"V normalnem življenju z njimi ne bi mogla nikoli funkcionirati, tako pa sem pač morala, ker smo bili skupaj. Mogoče bom v stikih ostala s Činčem, ker se mi zdi v redu človek. Je dosti fer. Pa še priznal mi je, da na začetku ni imel dobrega mnenja o meni, potem pa ga je zelo spremenil," je za Novo povedala Urška.

Več na www.govori.se!

Več o Big brotherjevih bivših in še vedno aktualnih stanovalcih si lahko prebereš v revijah Nova, Lea in Story, ki na spletu domujejo kar na istem portalu: Govori.se!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri