Gostilna išče šefa: Teja Perjet močno pogreša Janija!

Minuli petek se je v strogem središču mesta v objektiv revije Story ujela Teja Perjet, nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Gostilna išče šefa.

7. 12. 2012

V dopoldanskih urah se je Teja mirno sprehajala po Ljubljani in se ustavila pri skoraj vsaki drugi izložbi.

Paparac ji je spretno sledil in ostal povsem neopažen. Najprej jo je zasledil pred eno izmed veleblagovnic, ko se je podala v smer Tivolija. Tam se je ustavila pred izložbo s čevlji, kjer se je zadržala le kratek čas, potem pa je spremenila smer proti Čopovi ulici.

Ustavila se je pri več izložbah in na koncu le vstopila v trgovino s perilom. Je morda na novo zaljubljena kuharica kupovala seksi perilo za svojega Janija? Seveda smo Tejo pozneje poklicali in priznala nam je, da je v trgovino zavila le zato, ker je že v izložbi opazila spodnje hlače, kakršne nosi Jani.

Teja se je potožila, da je bil prvi teden po Janijevem odhodu nazaj v šov prav peklenski, saj ji je poleg polne lune ponagajala tudi nestrpnost. Do ušes zaljubljena Teja očitno komaj čaka, da se Jani vrne domov, čeprav bi mu privoščila tudi zmago v oddaji Gostilna išče šefa.

Jani se s tem gotovo ne obremenjuje, saj bi v obeh primerih zmagal. Zunaj ga čaka predano dekle, ki si neizmerno želi z njim končno povsem uživati v ljubezenskih vragolijah, v hiši in gostilni pa tudi počne tisto, kar ga veseli in mu gre očitno dobro od rok.

Prejšnji teden je namreč zaradi zmage pri enem izmed kuharskih izzivov dobil možnost enodnevnega izhoda. Zaželel si je obiska domačih, svojega petletnega otroka Taja in ne nazadnje svoje Teje. Obisk je bil po pričakovanjih izredno uspešen, saj je Teja prvič spoznala Janijevega otroka in ta jo je povsem navdušil. A vsega lepega je enkrat konec in po nekaj sladkih uricah, ki so jih preživeli skupaj, so se bili primorani posloviti in raziti še za nekaj dni ali tednov. V tistem času sta zaljubljenca doživljala val čustev, ki ju je v nekem trenutku popeljal do popolne ekstaze in po nekaj urah do žalosti ob zavedanju, da jima je bila spet odvzeta vsa medsebojna komunikacija.

"Težko je, ker med nama ni komunikacije, zelo ga pogrešam in najraje bi ga kar celega pojedla, ko ga gledam po televiziji," je za Story že prejšnji teden izjavila Teja. Po fotografijah sodeč, si Teja zdaj mrzle dneve krajša z zapravljanjem, saj je to že od nekdaj najboljše zdravilo proti žalosti ali potrtosti.

ČAS OBDAROVANJA

Je kupovala darilo za Janija?

Teja je zavila v eno izmed trgovin s perilom in nam pozneje zaupala, da ni iskala zapeljivega perila zase, saj temu ne posveča veliko pozornosti. Zanimalo jo je, kakšna je ponudba za moške. Glede na to, da se bližajo prazniki in čas obdarovanja, Teja v prostem času gotovo že išče zamisli, kaj bi lahko pod jelko postavila svojemu Janiju. Znano nam je že, da se bosta zaljubljenca decembra odpravila na zaslužen in hkrati 'spoznavni' tridnevni dopust.

Napisala Manja Plešnar, fotografije Story Press