Gostilna išče šefa: Šov so si gledalci že vzeli za svojega!

Na Pop TV-ju zdaj že dobra dva tedna  spremljamo resničnostni šov Gostilna išče šefa in medtem ko si počasi, s spoznavanjem novih(in starih) obrazov v novih (in starih) vlogah, ustvarjamo vsak svoje mnenje, je videti, da so si gledalci šov že vzeli za svojega.

16. 10. 2012

Akterji, ki se (bolj ali manj) odlično počutijo v zaupanih jim vlogah ...

Lili Žagar

- voditeljica šova Gostilna išče šefa

LiliVerjetno se boš strinjala, da se Lili Žagar, aktualna voditeljica resničnostnega šova Gostilna išče šefa, pred kamero počuti več kot domače.

Čeprav smo Lili najprej spoznali kot voditeljico informativnega programa, je videti, kot da je v studiu pričela uživati šele, ko se je znašla v vlogi voditeljice ležernejših vsebin. Njena prva tovrstna izkušnja je bila resničnostni šov Kmetija.

Tudi sama pravi, da ji ta žanr veliko bolj ustreza, hkrati pa ji vodenje oddaje v živo požene kri po žilah. Adrenalin se je sicer tokrat, ko v tej vlogi nastopa že drugič, malce umiril, je pa novinarjem med drugim že priznala, da treme pred začetkom oddaje ne čuti več.

Bine Volčič

– šef gostilne, ki išče šefa

Zaradi resničnostnega šova Gostilna išče šefa se njegovo ime te dni vse pogosteje pojavlja v medijih, sam pa ob tem predvsem upa, da bo s svojim nastopanjem v šovu več ljudi navdušil za kuharijo in jih ob tem še česa naučil.

In ker pripravljanje in snemanje resničnostnega šova Gostilna išče šefa zahteva celega 'kuharja', si je Bine, ki s produkcijsko ekipo šova tudi sicer aktivno sodeluje že dva meseca, vzel deset tednov dopusta, njegovo restavracijo Promenada na Bledu pa bo v dneh njegove odsotnosti vodila njegova lastna ekipa.

bineKot šef Gostilna išče šefa nam je gledalcem doslej že pokazal svoj kuharski temperament in občasno sočen vokabular:

»Edina pomembna stvar v kuhinji je zame kakovost jedi na krožniku, ki ga pošljem pred gosta. Tu ne popustim, tudi na račun zavračanja hrane in včasih 'sočnega' komentiranja. V kuhinji pač pazim na hrano, in ne na jezik.«

Naj na tem mestu še dodamo, da po doslej videnem Bine Volčič ostaja zgled zares dobrega šefa. Svoj bogat arzenal znanja rad in z veseljem predaja naprej, v svojih pohvalah, spodbudah in kritikah pa je konstruktiven, pošten in korekten.

P.S. Bine Volčič ni kreativen zgolj za štedilnikom, temveč premore tudi glasbeno žilico. Njegova najljubša zvrst ostaja rockabilly glasba.

Angelca Likovič

– žirantka šova Gostilna išče šefa

likovicPočasi si bomo le težko predstavljali žirijo brez ostrojezične Angelce Likovič, šovu Gostilna išče šefa pa se Angelca še posebno poda, ker je tudi sama navdušena (čeravno zapriseženo tradicionalna) kuharica.

Skoraj tako legendarne, kot je Angelca, so tako med drugim postale tudi njene potice, ki jih po novem peče v svoji čisto novi pečici:

»Potice se učiš delati vse življenje, vedno jih lahko še izboljšaš z različnimi dodatki.«

Žal jih Angelca ne sme tudi jesti, saj ima sladkorno bolezen, zaradi česar poje veliko mešanih solat, stročjega fižola, kislega zelja in kisle repe, malo krompirja in za zajtrk obvezno samo črni kruh.

O tem, da je Angelca zares postala prava legenda, pa govori tudi dejstvo, da so o njej začeli krožiti pravi pravcati vici! Te zanima, kakšen? Klikni na povezavo Angelca Likovič: Hujša kot Chuck Norris!

Mišo Stevanovič

– komentator Gostilna išče šefa

Komentator resničnostnega šova Gostilna išče Šefa Mišo Stevanovič, ki smo ga v preteklosti spoznali predvsem v vlogi tekmovalca enega od minulih resničnostnih šovov, že nekaj časa živi in dela na Obali, kjer je lani prevzel vodenje kluba.

mišoMišo je na svoji karierni poti prestal že marsikatero preizkušnjo in lokali, kjer je delal, so zaživeli v polnem zagonu. Velika večina se ga spomni kot uspešnega vodje kluba Samsara, ki je privabljal številne Mariborčane. Nato je prevzel v najem lokal Glamur caffe, ki ga je s svojim prihodom dodobra prevetril in je predstavljal neko stalnico dogajanja in druženja ob vikendih. Ledino je oral s španskim klubom LaCorrida, ki je bil v tistih časih zagotovo vzorčen primer res dobre in sproščene zabave. Potem pa mu je Maribor postal premajhen, zato se je skupaj s svojo malo družinico (ima leto in pol staro hčerkico Noemi) preselil v Portorož. Po odhodu na Obalo je sicer obdržal stanovanje v Mariboru, kamor se ob vikendih ali med tednom radi vračajo.

Savina Atai

– komentatorka Gostilna išče šefa

Komentatorka v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa Savina Atai je v skoraj 32 letih življenja (novembra ima rojstni dan) doživela že vse mogoče.

Njeno življenje je najbolj zaznamovala tragedija, ko ji je umrl bratec, sicer pa je za druga dva bratca zelo zgodaj sama prevzela skrb, saj je njena mama ves čas iskala razsvetljenje, kar je opisala tudi v knjigi Zamenjam razsvetljenje za hiter vibrator.

Poročila se je pri 19 letih, pred pol leta pa se je uradno ločila.

savina»Ugotovila sem, da sem bila dolgo umaknjena od realnosti, in sem se, takoj ko je bila priložnost, potem umaknila od duhovnosti. To je bilo po poroki in takrat sem bila novinarka Cosmopolitana. V petih letih nisem prebrala niti ene knjige z duhovno vsebino, tudi zdrave prehrane nisem več študirala. S tem sem se odmikala tudi od sebe, saj nisem uporabljala znanj, ki jih imam. Ampak ni vse črno-belo. Pri petih letih sem imela hudo prometno nesrečo in več operacij, saj so sprva spregledali zdrobljeno križnico, zato se še danes rehabilitiram. Rekli so mi, da nikoli več ne bom hodila - zdaj pa učim jogo. Kot otrok sem bila tudi na različnih dietah, posledica tega pa je uničen imunski sistem in različne alergije. Želela sem si povrniti zdravje, zato sem se vrnila nazaj k vsemu, kar sva se učili z mamo, in v vsem balastu sem našla tudi veliko kakovostnega. Skoncentrirala sem se na starodavno znanost tradicionalne kitajske medicine, ajurvede s štiritisočletno tradicijo; ter to začela povezovati z dognanji napredne medicine proti staranju. Začela sem združevati znanje obeh svetov - in to je zmagovalna kombinacija.«

Savina Atai, ki jo spletni Cosmo (pa tudi uredništve revije Cosmopolitan) sicer bolje pozna po priimku Ritter (ki ga je z nedavno ločitvijo opustila), je pred kratkim izdala tudi svojo drugo knjigo Popolni Trening Face Force Yoga, ki je menda že razprodana, trenutno pa piše knjigo z doktorjem Milivojevićem.

In kljub vsem obveznostim, ki jih ima med drugim tudi s televizijskim šovom, je učiteljica obrazne joge pred dnevi še spakirala kovček in za en dan odpotovala v Grčijo k svojemu novemu partnerju, še poročajo v novi Novi.

Še več o Gostilna išče šefa!

Več o šovu Gostilna išče šefa lahko spremljaš na portalu Govori.se.

Na tem mestu priporočamo:

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri