Gostilna išče šefa: Epilog - kdo bo koga?

Včeraj se je zaključil šov Gostilna išče šefa, končni razplet pa tistih, ki so dogajanje v najbolj priljubljeni restavraciji pri nas redno spremljali, ni pretirano presenetil.

11. 12. 2012

Čeravno je bilo očitno, da je Julijana pri gledalcih šova dobro zapisana, pa je bil nesporni zmagovalec občinstva že nekaj časa znan.

Ključ Gostilne in stanovanja, ki je nad njo, je na koncu dobil Andrej Murko.

So vsi drugi zdaj ostali praznih rok?

Kdo bi koga?

Med snemanjem resničnostnega šova Gostilna išče šefa so tekmovalci, sploh zadnji štirje, Jani, Julijana, Andrej in Luka med seboj postali pravi prijatelji.

Tako so že pred samim zaključkom šova sklenili dogovore, kdo bi koga vzel v službo, če ravno on dobi gostilno.

Tako je Julijana že takoj obljubila službo Luki, ki pravi:

»Seveda bi šel k Julijani v službo, pomagal bi ji, da stvar zalaufa, da si postavi ekipo, potem bi se poslovil. Sigurno pa taka gostilna potrebuje vsaj pet kuharjev, torej nas bo veliko rabila.«

Jani bi seveda zaposlil Tejo, Andreja in Nika, s katerimi se najbolje razumejo, Andrej je tudi povedal, da bi zaposlil kar vse, vključno z Luko, ki je prvi med četverico tudi izgubil bitko za gostilno.

Andrej drži obljubo!

In ko je Andrej včeraj po zmagi tudi v eter povedal jasno in glasno:

"Julijana bo šefica moje kuhinje!"

... se je mnogim pred malimi ekrani naravnost milo storilo, nič čudnega pa se poslej ni več zdelo, da Julijana ni bila videti kaj preveč razočarana.

Tokrat vsakakor lahko rečemo: konec dober, vse dobro!, pa tudi: tokrat so zares vsi zmagovalci!