Gordana Grandošek Whiddon (Zvezde plešejo): Iskreno o težkih trenutkih (pripravi robčke)

Čeprav bomo v novih epizodah oddaje Zvezde plešejo uživali komaj spomladi, so ustvarjalci že predstavili nekaj novih obrazov, med njimi tudi nadarjeno plesalko Gordano Grandošek Whiddon.

Gordana Grandošek Whiddon (Zvezde plešejo): Iskreno o težkih trenutkih (pripravi robčke) (foto: Bor Slana) Bor Slana
16. 1. 2018

In čeprav se svet plesa zdi kot svet blišča in imenitnih plesnih dvoran, je v nedavnem intervjuju v reviji Lady plesalka (in nov obraz druge sezone serije Zvezde plešejo) Gordana Grandošek Whiddon spregovorila o težkih trenutkih iz njenega otroštva.

"Plesati sem začela zaradi starejšega brata Gorazda, ki je bil takrat s svojo plesalko najboljši par v plesni šoli Pingi. Ko enkrat začneš plesati standardne in latinskoameriške plese, te ta energija potegne. Vrnitve več ni (smeh)."

Gordana Grandošek Whiddon
Gordana velja za eno najbolj priznanih profesionalih plesalk in koreografinj na svetu.

"Naju je mama samohranilka podpirala celotno plesno kariero in se res odrekla vsemu, samo da bi midva lahko plesala in imela drage plesne obleke. To je zelo prestižen šport. Enkrat se nam je celo zgodilo, da nismo imeli denarja za kvas, in sva iskala kovance po vseh torbicah, žepih, ... Bili so še dinarji.

Gordana Grandošek Widdon
Skupaj z možem Trentom Whiddonom sta producenta lastnega muzikala Le Hotel in šova Satisfaction on a dance floor.

"In spomnim se, kako sem si želela, da bi našli ta denar in da bi mama lahko spekla kruh. Namesto tega sem imela doma novo standardno plesno obleko. Ni nam bilo lahko," je povedala."


Plesna scena šova Zvezde plešejo Gordani ni tako tuja, saj je že plesala v skupnih točkah britanske različice in koreografirala ter nastopala v šovu So you think you can dance.

A trdo delo se je obrestovalo, saj Gordana zdaj pleše v številnih velikih šovih po svetu, sodelovala pa je tudi v angleški oddaji Stricly come dancing, kjer je pomagala pri treningih plesalcev in pripravljanju koreografij. 

Mi že komaj čakamo, da jo vidimo. Tudi ti? Zapiši nam v komentar na Facebooku!

Fotografije: Bor Slana, Primož Predalič in osebni arhiv

Preberi še: Nova sezona Zvezde plešejo s presenečenjem – poglej, kdo bo plesal!

Priporočamo tudi: O, uau! Poglej si vročo fotografijo, ki jo je Lara Komar delila s svojimi oboževalci