Gledaš 'The Bold Type'? Ne boš verjela, kaj je o seriji povedala ameriška urednica Cosma

Gledaš serijo 'The Bold Type'? Potem te zagotovo zanima, ali je na uredništvu ameriške revije Cosmopolitan tako, kot je prikazano v seriji, kajne? Ameriška (nekdanja) urednica razkriva! 

Gledaš 'The Bold Type'? Ne boš verjela, kaj je o seriji povedala ameriška urednica Cosma (foto: Profimedia) Profimedia
3. 5. 2021

Na Cosmo uredništvu smo totalno navdušene nad serijo The Bold Type, katero je navdihnilo življene nekdanje ameriške urednice revije Cosmopolitan, Joanne Coles.

Serija, ki prikazuje delo na uredništvu najbolje prodajalne ženske revije na svetu, je tako navdušila tudi številne Slovenke, zagotovo pa si se spraševala, koliko je v seriji resnice (in ali so vse dramatične scene iz serije posnete po resničnih dogodkih).

Na spletu smo tako našle intervju nekdanje urednice Joanne Coles, ki je pojasnila, kako je serija nastajala.

Poglej, kaj pravi:

Kot je povedala v posnetku, je nastanek serije v resnici navdihnilo njeno življenje in delo za omenjeno revijo, povedala je pa tudi, da je sama pomagala pri soustvarjanju serije, in da je želela prestaviti tudi drugo plat uredniškega dela.

TO je znani Mariborčan, s katerim je bila poročena Carmen iz Sanjskega moškega

Kot pravi v svetu velikokrat velja pravilo, da smo dekleta med seboj zelo tekmovalna in komolčarska, zato je želela v seriji sporočiti, da se na zelo tekmovalnem delovnem mestu lahko vzpostavijo tudi pristni odnosi in prijateljstva med dekleti, ki se na delu ne le podpirajo, ampak tudi pomagajo rasti.

Kako lepoooo, kajne?

V seriji, ki v ospredje postavlja prijateljstvo med Jane, Kate in Sutton, je ta  ženska podpora reeeees lepo vidna, obenem pa dokazuje, da se najboljše teme rojevajo prav ob vsakdanjih dogodkih in prigodah, ki te totalno spravijo izven cone svojega udobja.

In na uredništvu se nikakor ne bi morale bolj strinjati!

Fotografije: Profimedia, POP TV