Najbolje plačana manekenka na svetu se je poslovila od modnih brvi

Zdaj se bo več posvečala družini. A brez skrbi, na srečo se je poslovila le od modnih brvi, v vlogi fotomodela pa bo še pozirala pred fotografskimi objektivi.

Najbolje plačana manekenka na svetu se je poslovila od modnih brvi (foto: Profimedia) Profimedia
29. 4. 2015

Po 20 letih kariere v manekenstvu se je brazilska lepotica pred kratkim zadnjič sprehodila po modni brvi. Ob tem smo pripravili kratek pregled njene izredno uspešne manekenske kariere.

Gisele

Mama danes 34-letne Gisele Bündchen je bila tista, ki je že zelo zgodaj prepoznala potencial svoje hčerke in jo kot 13-letnico prijavila na modni tečaj. Ta poteza se ji je poplačala že leto dni pozneje, ko je dolgonoga lepotica zmagala na tekmovanju mladih talentov in podpisala pogodbo s slovito modno agencijo Elite.

Ko so jo leta 1999 razglasili za model leta, se je dokončno prebila v modni svet.

V vlogi angelčka slovite znamke spodnjega perila Victoria's Secret se je po modni brvi prvič sprehodila leta 1999.

Čast, da predstavi prestižni čudežni modrček (fantasy bra) te znamke, jo je doletela dvakrat, v letih 2000 in 2005.

Leta 2007 pa smo izvedeli, da je sodelovanja med Gisele in Victoria's Secret – menda zaradi astronomskih honorarjev, ki naj bi jih zahtevala – konec.

Gisele

Njen letni zaslužek ocenjujejo na 47 milijonov dolarjev, kar je dovolj, da je zadnjih osem let veljala za najbolje plačano manekenko na svetu. In to se tudi po njeni upokojitvi najverjetneje ne bo spremenilo!

Lepotica se je namreč poslovila le od modnih brvi, še vedno pa bo pozirala pred fotografskimi objektivi, zato ji ponudb za delo prav gotovo niti v prihodnje ne bo primanjkovalo. Vprašanje je le, koliko jih bo sprejela, saj je izjavila, da si želi več časa preživljati s svojo družino.

Gisele

Gisele pa rožice ne cvetijo le na poslovnem področju, ampak ji gre tudi v zasebnem življenju vse kot po maslu.

Ob koncu leta 2006 se je zaljubila v 37-letnega zvezdnika ameriškega nogometa Toma Bradyja, s katerim se je tri leta pozneje sprehodila do oltarja. Sanjski parček je svojo srečo okronal z dvema otrokoma, leta 2009 ju je razveselil Benjamin Rein, tri leta pozneje pa Vivian Lake.

Gisele

"Ljubezen mojega življenja, čestitam. Vsak dan me navdihuješ, da sem boljši človek. Zelo sem ponosen nate in na vse, kar si dosegla na modnih brveh. Nikoli nisem spoznal nikogar z večjo željo po uspehu in odločnostjo, da premaga vse ovire na poti. Nikoli me ne nehaš presenečati. Življenja nima nihče raje kot ti in tvoja lepota seže veliko globlje od tistega, kar se da videti z očmi. Komaj čakam, da vidim, kaj sledi. Rad te imam," je po zadnjem nastopu, ki ga je imela na tednu mode v Braziliji, ob njeni fotografiji na Facebooku napisal Tom, ki jo je – v družbi njenih staršev Vânie in Valdirja ter sestre Gabriele – bodril iz prve vrste.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri