Gisele Bündchen je uspelo rešiti zakon s Tomom Bradyjem

Afera Deflategate je bila skoraj usodna za zakon manekenke Gisele Bündchen in Toma Bradyja, zdaj pa je slavni parček spet zaljubljen kot prvi dan. Skrivnost preporoda njune ljubezni je razkril vir, ki je manekenki in zvezdniku ameriškega nogometa blizu.

Gisele Bündchen je uspelo rešiti zakon s Tomom Bradyjem (foto: Profimedia) Profimedia
30. 9. 2015

Dolgo se je zdelo, da je zakon 35-letne brazilske manekenke Gisele Bündchen in 38-letnega zvezdnika ameriškega nogometa Toma Bradyja razpadel.

Govorice o neizogibni ločitvi so postale še glasnejše, ko se je slavni parček, ki se je do takrat ves čas zdel popoln, znašel v odmevnem škandalu. Tom je bil namreč vmešan v tako imenovano afero Deflategate.

Tom

Članu moštva New England Patriots so za kazen prepovedali igranje na štirih tekmah, saj se je razvedelo, da je njegova ekipa proti moštvu Indianapolis Colts igrala s premalo napihnjenimi žogami, kar je huda kršitev pravil.

Primer je postal še hujši, ko je Tom uničil svoj mobilni telefon, ker so mu med preiskavo prisluškovali.

Gisele naj bi v tistem kriznem obdobju spoznala določene plati Tomove osebnosti, ki jih nikoli ne bi pripisala moškemu, s katerim se je sprehodila do oltarja.

Seveda so stresni meseci na priljubljenem športniku v psihičnem smislu pustili globoke sledi. Pogosto se je govorilo in pisalo o tem, da se je slabo voljo in razdraženost stresal prav na Gisele, ki mu je kljub škandalu, v katerega je bil vpleten, ves čas zvesto stala ob strani in ga podpirala.

Tom, ki so ga nazadnje oprostili vseh obtožb, je pred kratkim prvič komentiral tudi govorice o krizi, ki jih je utišal z jasnim in glasnim sporočilom.

"Sem srečen moški. Blagoslovljen sem s podporo svoje družine, še posebno z Giselino podporo," je postavni Američan, rojen v kalifornijskem mestu San Mateo, pojasnil v intervjuju za radijsko postajo WEEI-FM.

V nasprotju z njim je bila Gisele nekoliko bolj redkobesedna, svoj čustveni svet je z oboževalci posredno delila na Instagramu. Njen profil na tem priljubljenem družabnem omrežju je namreč prepoln fotografij, na katerih je s Tomom in njunima otrokoma, petletnim Benjaminom in dveletno Vivian Lake, srečna kot v dobrih starih časih.

S premori proti krizi

Zasluge za to, da je zvezdniški zakon rešen, gredo resnici na ljubo predvsem Gisele. Lepotica se je namreč distancirala od Toma, ko sta njegovo vedenje in odnos do nje postajala čedalje bolj neprimerna.

Gisele

"Gisele se je s svojimi sestrami in prijatelji večkrat odpravila na dopust, da se je nekoliko oddaljila od vsega skupaj. Julija je svoj rojstni dan praznovala v Parizu. To, da je v svoje življenje uvedla te premore, je bila dobra odločitev. Oba sta jih nujno potrebovala," je v pogovoru za spletno stran E! Online razkril družinski prijatelj.

Ko je kmalu zatem v javnosti zaokrožila fotografija, na kateri je Tom v družbi razvpite varuške Christine Ouzounian, ki naj bi bila kriva za krizo v zakonu hollywoodskih zvezdnikov Jennifer Garner in Bena Afflecka, je bila Gisele kar močno prizadeta.

Rano na srcu si je poskušala zaceliti tako, da je za teden dni odpotovala v Brazilijo in ni bila ob Tomu, ko je ta 3. avgusta praznoval svoj 38. rojstni dan. S tem mu je hotela pokazati, da se morajo zadeve med njima nujno spremeniti. Na srečo je Tom ta opozorilni signal prepoznal in razumel – po oprostilni sodbi v aferi Deflategate naj bi se v zakonu tako zelo trudil kot še nikoli prej.

Nora drug na drugega

"Tom ji obljublja, da se bo izboljšal, in Gisele mu verjame. Kadar je med njima vse v najlepšem redu, sta nora drug na drugega. Tom se zdaj osredotoča na novo sezono, Gisele pa ga pri tem podpira," je še pojasnil dobro obveščeni vir, ki je želel ostati anonimen.

Neverjetno vztrajnost in vero v Toma je Gisele spet dokazala prav pred kratkim, in sicer z objavo na Instagramu.

Lepotica, ki je na modnih brveh nekoč predstavljala tudi slovito znamko spodnjega perila Victoria's Secret, je namreč objavila misel, ki najverjetneje povzema dogajanje v zadnjih tednih: "Nihče ni popoln, a to ni nobeno opravičilo za grdo vedenje ali nepripravljenost, da se izboljšaš."