Na dan prišle podrobnosti o hudi zakonski krizi Gisele Bündchen

Kakšno je v resnici stanje v zakonu brazilske manekenke Gisele Bündchen in zvezdnika ameriškega nogometa Toma Bradyja? Odgovor na to vprašanje menda pozna neki dobro obveščeni vir, ki se mu je razvezal jezik.

Zakon brazilske manekenke in ameriškega športnika je v hudi krizi. (foto: Profimedia) Profimedia
16. 9. 2015

Joj, ne! Očitno sta 35-letna Gisele Bündchen in 38-letni Tom Brady dejansko naslednji zvezdniški parček na poti do ločitve.

O njunem zakonu že več tednov kroži res veliko govoric in špekulacij, brazilska manekenka pa se v zadnjem času na vso moč trudi in poskuša storiti vse, da bi vsaj navzven ohranila sliko popolne in srečne družine.

Njenemu pretvarjanju, da je vse v najlepšem redu, pa na Instagramu skoraj nihče več ne naseda, poskuse, da bi preusmerila pozornost javnosti, so številni pač spregledali ...

Vir se je razgovoril

Pred kratkim se je oglasil nekdo, ki je slavnemu parčku menda blizu in ki je na žalost potrdil govorice o tem, da v njunem zakonu že močno škripa:

"V zadnjem letu dni, sploh med sezono ameriškega nogometa, so v njunem zakonu napetosti," je izjavil za ameriško revijo OK! in nadaljeval:

"Tom je osredotočen na svojo kariero, Gisele pa se zaradi tega počuti nekako izločeno. Bilo je veliko prepirov."

Zdi se, da se profesionalni športnik trenutno posveča predvsem sebi in svojemu egu, potrebe in želje njegove lepe srčne izbranke pa naj bi bile zanj postranskega pomena. Če je to res, ni čudno, da je njun zakon že pošteno načet. Seveda pa bi svetovno znana lepotica najraje videla, da širni svet sploh ne bi vedel za njene zakonske težave.

"Gisele je v tem času na družabnih omrežjih tako zelo aktivna ravno zato, ker njen zakon razpada," je družinski znanec pojasnil, zakaj so njeni profili na družabnih omrežjih polni družinskih fotografij in izlivov ljubezni.

Gisele

Bi morda samo sebe rada prepričala o tem, da je z njeno družino vse v najlepšem redu? Po besedah anonimnega vira gre predvsem za preusmerjanje pozornosti, saj želi za svoje oboževalce ustvariti utvaro, da je njena družina še vedno pravljična in da v njej ni niti prepirov niti stresa.

Vse za otroke?

Toda zakaj se pravzaprav tako krčevito trudi, da bi ohranila popoln videz? Menda bi rada s tem početjem zaščitila svoja otroka, petletnega Benjamina Reina in dveletno Vivian Lake.

Zakonska vojna je zadnja stvar na tem svetu, ki si jo privlačna Brazilka želi, a v zadnjem času se slavna zakonca prepirata 'vsak drugi dan'.

Menda je tako hudo, da je Gisele, ki je med drugim predstavljala tudi slovito znamko spodnjega perila Victoria's Secret, nekoč sredi prepira celo oddrvela iz družinske hiše. "Še nikoli ni bilo tako hudo," je zatrdil vir.

Leto 2015 je bilo usodno za že kar nekaj zvezdniških razmerij in zakonov, TUKAJ si oglej, kdo vse se je razšel! Šokirana boš ...

Priporočamo tudi članke: 

Melita, pomagaj! Strah me je, kako bo ravnal s sinčkom

Kaj je ključ do uspeha? Preberi te preproste nasvete!

Dobre stvari, ki se jih lahko naučite od 'zoprnežev'