Gere, De Niro, Sellers in Picasso mlajši: Skupna ljubica razkriva!

Richard Gere, Robert De Niro, Peter Sellers in Picasso mlajši v mladih letih – Carole Mallory trdi, da so bili vsi njeni ljubimci. In natančno opisuje njihove veščine med rjuhami.

4. 2. 2013

Ali Robert De Niro svojo ljubico med seksom gleda naravnost v oči? Ima pri tem obute nogavice?

Odgovore na takšna in podobna vprašanja lahko dobimo v knjigi ljubezenskih spominov ženske, ki trdi, da je bila v zvezah z zavidljivim številom hollywoodskih in drugih zvezdnikov.

71-letna Carole Mallory je danes predavateljica lepo­pisa na filadelfijskem kolidžu Rosemont, nekoč pa je bila igralka in manekenka. O spominih na svoje slavne partnerje je napisala dve knjigi. Naslov prve je Loving Mailer, v njej pa opisuje svoje razmerje z legendarnim pisateljem Normanom Mailerjem.

V svoji novi knjigi z naslovom Picasso's Ghost pa se je razpisala o vseh drugih ljubimcih. In kdo so drugi? Moški, omenjen v naslovu, je Claude Picasso, sin slovitega slikarja Pabla Picassa. Poleg tega gospa Mallory trdi, da je ljubimkala s tremi velikimi igralci, Robertom De Nirom, Richardom Gerom in Petrom Sellersom.

»Claude Picasso me je zapustil in preostanek življenja sem poskušala popraviti grenak okus, ki je ostal po tem,« je napisala Carole.

»Veliko mojih odnosov s slavnimi moškimi je bilo poskus, da sama sebi dokažem, da napaka ni v meni. Počutila sem se grozno, ko me je zapustil. Po tem sem imela občutek, da me slavni moški potrjujejo kot žensko.«

Carole, ki je v sedemdesetih igrala večinoma v televizijskih serijah, trdi, da je De Nira spoznala leta 1975 in se z njim zapletla v dvotedensko razmerje:

»Ko sva se ljubila, me nikoli ni nehal gledati naravnost v oči. Imel je tetoviranega metulja in pozneje sem dojela, da je bil to odraz njegove nemirne narave. V postelji nikoli ni sezul nogavic.« Očitno pa se po končanem razmerju nista več srečevala:

»Naslednje leto se je poročil z Diahnne Abbott. Bila bi vesela, če bi me vsaj poklical.«

Peter Sellers, genialni igralec, ki je utelesil inšpektorja Clouseauja v filmu The Pink Panther, pa ji je v spominu ostal po poraščenosti in črnih mislih:

»Ljubila sem ga po vsem poraščenem telesu. Dlake je imel povsod, celo po hrbtu. To mi je bilo všeč. Spominjal me je na velikega pando.«

Za njegovim dobrodušnim vi­dezom pa sta se po njenih trditvah skrivali mračna nrav in depresija:

»Ni se imel rad. Alkohol je to na trenutke prikrival in ga osvobajal demonskih misli o sebi.«

V njenih spominih pa najbolj izstopa noč z Richardom Gerom, ki se je menda zgodila v poznih sedemdesetih:

»Bil je spreten kot atlet. Tako se je tudi ljubil. Ni se zadrževal. Bil je utelešenje Valentina, nepozabni simbol seksa.«

T. J. za revijo Nova