George Clooney razkril zakaj še vedno tako zelo ljubi svojo Amal

George Clooney, ki se je septembra 2014 poročil z Amal Alamuddin, je razkril, zakaj je v zakonu s to prelepo britansko odvetnico libanonskih korenin tako zelo srečen.

George Clooney razkril zakaj še vedno tako zelo ljubi svojo Amal (foto: Profimedia) Profimedia
12. 4. 2016

Le kdo bi si še pred nekaj leti lahko mislil, da se bo veliki ženskar George Clooney nekega lepega dne sprehodil do oltarja? In kar je še pomembneje– kdo bi si lahko mislil, da se bo ta zakon ohranil?

No, zgodilo se je oziroma dogaja se ravno to, njegova ljubezen do 38-letne žene Amal se zdi 'zelo obstojna'.

V nedavnem intervjuju za tednik Hello! je 54-letni ameriški igralec, filmski ustvarjalec in aktivist razkril, zakaj je v zakonskih vodah tako zelo srečen.

George

"Imava iste interese in podobne cilje in prav to sta po mojem mnenju temelja za razmerje, ki dobro funkcionira," je svoj recept za zakonsko srečo razkril George, ki je poudaril, da sta s soprogo še posebno močno povezana.

Zdaj pa na vrsto pride tisto noro romantična in predvsem javna ljubezenska izpoved.

"Na njej me je privlačilo prav vse. Tako močno me je prevzela. Je neverjetno pametna in še nikoli nisem imel toliko čudovitih pogovorov, kot jih imam z njo. Poleg tega pa je še lepa in elegantna, je oseba, s katero si želim preživeti svoje življenje. Sem srečen moški.

Nikoli si nisem mislil, da bom spoznal žensko s takšno milino in čudovitim smislom za humor. Imava močno razmerje. Je izredna ženska. Oba sva angažirana in se zanimava za teme, kot je begunska kriza. Sva najboljša prijatelja in uživava v času, ki ga preživljava skupaj," hollywoodski zvezdnik kar ni mogel nehati navdušeno govoriti o svoji življenjski sopotnici.

Da bi njun zakon ostal tako zelo srečen, pa sta George in Amal uvedla neizpodbitna pravila.

"Dogovorila sva se, da nikoli ne bova ločena več kot teden dni. Kadar sva ločena, pa prek družabnih omrežij ostajava stalno povezana. Tako sva si lahko blizu tudi takrat, ko sva na različnih koncih sveta," je pojasnil šarmantni zvezdnik, ki z Amal veliko časa preživi v njunem skupnem domovanju v Londonu, kjer pogosto tudi dela in ustvarja.

Kadar se ne posvečata kateremu od svojih številnih projektov, pa se zaljubljenca rada odpravita na njegovo posest ob jezeru Como ali pa odpotujeta v Los Angeles, kjer se družita s prijatelji.

Po vsem tem se zdi, da slavna zakonca mojstrsko obvladujeta hiter in včasih zelo divji hollywoodski vsakdanjik.

Ne spreglej še: Zvezdnice so obnorele fige (frizure 2016) ali pa poglej, kako je Kate Middleton veter ob najbolj nepravem trenutku privzdignil obleko!

Priporočamo tudi članek: Zakaj se v telesu razvije bolezen? (razlaga bioresonanče terapevtke)