George Clooney izdal noro smešen trenutek, ki se je zgodil med zaroko z Amal

George Clooney, ki se je septembra 2014 poročil z Amal Alamuddin (danes Clooney), letos poleti pa sta ju razveselila še dvojčka, je razkril, kako sta se z Amal spoznala. Izdal pa je tudi eno zanimivo (in za zjokat smešno) podrobnost njune zaroke!

George Clooney izdal noro smešen trenutek, ki se je zgodil med zaroko z Amal (foto: Profimedia) Profimedia
1. 10. 2017

George in Amal Clooney sta se spoznala septembra 2013 v Italiji na dobrodelnem dogodku – domnevno preko skupnega prijatelja.

In George ni potreboval dolgo časa, da je ugotovil, da je ona tista prava. "Mislim, da sem to vedel že v roku treh dni," je povedal za Access Hollywood.

"Ko sem jo spoznal, sem takoj vedel, da je tako zelo nenavadna in posebna. In potem sem razmišljal o tem, če bom kdaj dobil priložnost, da bom šel z njo na zmenek."

Aprila naslednje leto je sledila zaroka, katere pa se bosta zagotovo za vedno spominjala...

... George je namreč za CBS News razkril anekdoto, ki nas je nasmejala do solz!

Amal je zaprosil kar doma med romantično večerjo. Zaroka pa je bila tako nepričakovana, da je ona ves čas samo ponavljala: "O moj bog" in "Uau", namesto da bi mu dala odgovor.

"Potem pa sem ji končno rekel: poslušaj, star sem 52 let in sem na kolenu že približno 28 minut, zato potrebujem odgovor. Morda več ne bom mogel vstati."

In kaj je tisto, kar je Georgea tako pritegnilo pri Amal?

"Na njej me je privlačilo prav vse. Tako močno me je prevzela. Je neverjetno pametna in še nikoli nisem imel toliko čudovitih pogovorov, kot jih imam z njo. Poleg tega pa je še lepa in elegantna, je oseba, s katero si želim preživeti svoje življenje. Sem srečen moški."

Nikoli si nisem mislil, da bom spoznal žensko s takšno milino in čudovitim smislom za humor. Imava močno razmerje. Je izredna ženska. Oba sva angažirana in se zanimava za teme, kot je begunska kriza. Sva najboljša prijatelja in uživava v času, ki ga preživljava skupaj."

Preberi še: George Clooney razkril zakaj še vedno tako zelo ljubi svojo Amal ali pa FOTO: Poglej kakšno lepotico ljubi pevec Marijan Novina (Znan obraz ima svoj glas 2017).

Priporočamo tudi FOTO: Pokukaj v luksuzni dom nosečke Kylie Jenner (najverjetneje prvi dom njenega dojenčka).