Gaj Trček ta trenutek

Gaj Trček, fant, ki te je s svojim x-faktorjem zagotovo navdušil v šovu X faktor, bivši odlični smučarski skakalec (ki s planiško velikanko nima nobenih neporavnanih računov), študent fakultete za šport, pevec in mimogrede tudi lepotec, da padeš na rit, o tem, kako se ima.

10. 10. 2013

1. Se počutim ...  kot da ničesar ne smem zamuditi.  Ko vlak odpelje, odpelje za vedno ...

2. Razmišljam ... o tem, kako bi lahko čas upočasnil za slabih 15 odstotkov. Skromno, a zahtevno. Vsega je preveč in prehitro gre.

3. Sem nor na ... adrenalin. Vse, kar je nevarno, je zanimivo, in kar je nedostopno, je vedno bolj mamljivo.

4. Hranim denar ... za to, da bom lahko nekoč prišel do ravni, na kateri bom šel brezskrbno na dopust, plačal položnice pred opominom in v miru živel svoje življenje.

5. Sanjam o zmenku ... s pevko skupine S.A.R.S., saj me je na svojem koncertu preprosto 'sezula'.

6. Bi rad na lastni koži izkusil ... kaj pomeni biti 'wingsuit base jumper', kako svobodno se počutiš, če plavaš z delfini, in kako je, če kot pevec skupine nastopiš pred večtisočglavo množico. To mora biti res odštekano.

7. Cedim sline po ... čevapih in kajmaku, po milki s celimi lešniki pa tudi po noro dobrem dopustu.

8. Ne morem razumeti ... da ljudje še vedno delamo razlike med nami in živalmi.

9. Bi bil še enkrat rad star ... 5 let, ker so edini problemi, ki jih imaš, 'lačen, žejen, lulat, kakat, igrače pa mami in ati'.

10. Bi en dan rad preživel kot ... želva ninja, ker me zanimajo kanalizacije, obenem pa lahko pomagam loviti nepridiprave, ki upravljajo z našimi življenji.

11. Bi v časopisu o sebi najraje prebral ... da sem iz gorečega avtobusa rešil otroke.

12. Bi rad dobil SMS, v katerem bi pisalo ... Vse najboljše za 110 let! Dosegel si vse in še več. Tvoj ljubi brat dvojček Bor.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri