FOTO: Trener Jan in njegovo dekle Nives Orešnik na sanjskih počitnicah na Maldivih

Maldivi so ena izmed bolj priljubljenih počitniških destinacij znanih Slovencev, tja pa sta pred kratkim odpotovala tudi osebni trener Jan Kovačič in njegova izbranka Nives Orešnik.

FOTO: Trener Jan in njegovo dekle Nives Orešnik na sanjskih počitnicah na Maldivih (foto: Instagram Nives Orešnik) Instagram Nives Orešnik
1. 3. 2018

Jan Kovačič, ki ga je Slovenija bolje spoznala v oddaji The Biggest Loser Slovenija, si je nekaj tednov po zaključku prve sezone oddaje prvoščil zasluženi oddih s svojo drago, nekdanjo misico Nives Orešnik.

Zaljubljenca sta odpotovala na Maldive, kjer pa nista le poležavala na čudovitih peščenih plažah, temveč sta svoje aktivno življenje še kako resno prakticirala tudi na drugi strani sveta. 

 

A post shared by Nives Oresnik (@nivesoresnik) on

Poleg počitniških aktivnosti, kot so ribarjenje in vožnja s padalom, sta Jan in Nives na svojih družabnih omrežjih redno objavljala tudi posnetke njune vadbe iz peščene plaže in s tem morda koga navdušila za začetek aktivnih priprav na poletje.

Oba sta svoja jutra pogosto - tudi na počitnicah - namreč začela s tekom, kot je Jan zapisal v eni svojih objav, pa si dne brez kvalitetne vadbe sploh ne predstavlja več. 

 

A post shared by Nives Oresnik (@nivesoresnik) on

Parček je bil sicer nastanjen v štiri zvezdničnem letovišču Sun Island Resort and Spa na otoku Alifu Dhaalu Atoll, ki velja za upravno prestolnico Maldivov, bolj kot to pa so Nives zanimali zdravi prigrizki in koktejli, ki si jih lahko privoščič brez slabe vesti.

 

A post shared by Nives Oresnik (@nivesoresnik) on

Na Maldive so v zadnjem času odpotovali tudi številni drugi znani Slovenci in Slovenke, med njimi tudi Peter Poles in Nika Veger, pa Lado Bizovičar in njegovo dekle Anela Šabanagić, nogometaš Andraž Šporar z dekletom, tik pred drugim porodom se je na Maldivih v družbi izbranca razvajala tudi radijka Maja Tratnik, vsako leto pa se tja odpravi tudi pevec Werner z družino.

Fotografije: Instagram Nives Orešnik

Preberi še: 8 knjig o ljubezni in strasti! (predlogi za sladko, pocukrano, vroče in žgečkljivo branje)

Priporočamo tudi: Pozor, hud job! Postani del naše ekipe!