FOTO: To so zvezdniki, ki spadajo med rekorderje po številu otrok!

Številne ločitve in poroke med zvezdniki niso nič kaj novega, kateri pa so tisti, ki bodo za seboj pustili tudi lepo število potomcev?

FOTO: To so zvezdniki, ki spadajo med rekorderje po številu otrok! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 10. 2018

1. Madonna

Kraljica popa ima vsega skupaj 6 otrok! Kljub svojemu neverjetno natrpanemu urniku, je mama dvema biološkima otrokoma in štirim posvojenim.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on

Njena najstarejša Lourdes se ji je rodila med romanco s plesalcem Carlosom Leonom, ki pa se je kar hitro končala. Lou je dandanes zelo uspešna v modnih vodah, kjer je sodelovala tudi s slavno mamo pri kolekciji Material Girl in občasno se preizkusi tudi kot igralka.

Biološkega sina Rocca ima iz zakona z britanskim režiserjem Guyem Ritchijem. Bivša zakonca sta prav tako posvojila fantka Davida, ki je po svojih koreninah iz Afrike, natančneje iz Malavija. Žal se tudi zakon z Ritchijem ni obdržal, a Madonne to ni ustavilo pri nadaljnjih posvojitvah. Leta 2009 je posvojila afriško deklico Mercy James, lani pa še dvojčici Estere in Stelle. Madonna je super mama, ni dvoma!

2. Mick Jagger

Slavni pevec skupine Rolling Stones je od nekdaj znan po svoji ljubezni do lepih žensk in to dokazuje tudi z velikim številom otrok, skupaj jih je kar 8.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgia May Jagger (@georgiamayjagger) on

Mick s sinovi Jamesom LeRoyem, Deverauxom Octavianom Basilom, Lucasom Mauricem in Gabrielom Lukom (fant skrajno desno ni njegov sin).

Vsi otroci seveda nimajo isti mame. Mick je svoje potomstvo ustvaril s petimi različnimi ženskami. Nazadnje se je to zgodilo leta 2016, ko je postal osmič očka sinu Deverauxu.

Mick s hčerami Karis, Jado, Georgio May in Elizabeth.

Zagotovo pa poznaš njegovo zelo znano in lepo hči Georgio May, ki je uspešna manekenka in v svetu mode že nekaj časa precej priznano ime.

Ne boš verjela, ampak Mick je tudi že dedek in pradedek, saj ima kar 5(!) vnukov in tudi eno pravnukinjo. Pestra družina, ni kaj!

3. Angelina Jolie

Prelestna zvezdnica, ki še danes buri domišljijo marsikaterega moškega, je v svojem zasebnem življenju predana mama trem biološkim in trem posvojenim otrokom.

V zakonu z nič manj znanim in ljubljenim Brad Pittom sta se jima rodila dvojčka Vivienne in Knox, njun prvi biološki otrok pa je Shiloh. Preden sta svojo zvezo začela, je Angelina skupaj s svojim bivšim možem Billyjem Bobom Thortonom v Kambodži posvojila Maddoxa, vendar je Pitt nato prevzel vlogo očeta in fantka tudi uradno posvojil ter mu dal svoj priimek.

Angelina je med obema zvezama sama posvojila punčko Zaharo iz Etiopije, ki je na svojo slavno mamo zelo navezana in tudi igralka je dejala, da ima s hčerko posebno vez. Skupaj z Bradom sta nato posvojila še vietnamskega dečka, ki sta mu dala ime Pax Thien. Par se je na žalost razšel, a jasno je, da imata svoje otroke zelo rada.

4. Eddie Murphy

Zagotovo rekorder med zvezdniki pa je slavni igralec in komedijant Eddie Murphy, ki ima, tako kot Mick Jagger, otroke s petimi različnimi ženskami!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bria (@bria_murphy) on

Prva otroka, oba sinova, Eric in Christian sta se mu rodila nekje leto dni narazen. Rodili sta ju različni ženski in v času rojstva otrok nobena zveza ni bila trdna. Nekaj let kasneje so se mu v zakonu s prvo ženo Nicole rodile kar 4 deklice po imenih Bria, Shayne, Zola in Bella. Paru se je rodil tudi fantek po imenu Myles.

Zakonca sta se leta 2006 ločila, Eddie pa je tolažbo našel pri Mel B, ki je najbolj znana kot pevka Scary Spice priljubljene dekliške skupine Spice Girls. Tudi njima se je v času kratke romance rodil otrok in sicer deklica Angel Iris. Žal se Murphy do otroka ni nič kaj očetovsko obnašal, saj je v javnosti trdil, da ne ve od koga ta otrok je, a test nosečnosti ne laže. Kasneje naj bi se omehčal in s hčerko začel graditi na odnosu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scary Spice Mel b (@officialmelb) on

Hčerka Angel Iris (skrajno desno), ki jo ima z Mel B.

Z zadnjo partnerko manekenko Paige Butcher sta postala prvič starša leta 2016 hčerkici Izzy. Letošnjega avgusta pa je par naznanil, da pričakuje še enega otroka, že desetega po vrsti za Eddija, in mi jima seveda želimo veliko prespanih noči!

5. Mel Gibson

Med zvezdnike, ki imajo res veliko število otrok, spada tudi Mel Gibson, ki jih ima s tremi različnimi ženskami kar 9, od tega 7 s prvo soprogo Robyn.

Eden najtrdnejših in srečnih zakonov je razpadel zaradi afere z rusko pianistko Oksano Grigorievo. Zveza je povzročila veliko zanimanja s strani novinarjev, vrhunec pa je poročanje doseglo, ko je Oksana Gibsona obtožila nasilja. Izmenjala sta si tudi nekaj nalogov za prepoved približevanja, vmes pa se jima je rodila punčka Lucia. Leta 2014 je Mel spoznal pisateljico Rosalind Ross, s katero imata eno leto starega sina Larsa

Kako pa je s številnimi otroci pri naših zvezdnikih?

Takih številk nima nihče, a med Slovence z malce večjim številom otrok spada naš bivši smučar Jure Košir, ki ima z bivšo ženo Alenko tri otroke. Prav toliko otrok ima tudi priljubljen voditelj Boštjan Romih. Velika večina znanih Slovenk in Slovencev ima običajno po dva otroka, med njimi Rebeka Dremelj, Tomi Meglič iz skupine Siddharta, glasbeni duo Maraaya in tudi znani voditeljski par Lili Žagar in Marko Potrč.

Videti je, da je magična številka za znane Slovence dva in bomo na večja potomstva pri nas morali še malo počakati.

Napisala: Nina Skok

Fotografije: Profimedia, Instagram/Lili Žagar

Preberi še: Kate Middleton se je s porodniške vrnila z novo pričesko in novim modnim slogom