FOTO: Tako izgledajo počitnice zvezdnikov oddaje Zvezde plešejo!

Pobrskali smo za počitniškimi fotografijami obrazov druge sezone oddaje Zvezde plešejo in moramo priznati, da jim zdaj kar malce zavidamo. ;)

FOTO: Tako izgledajo počitnice zvezdnikov oddaje Zvezde plešejo! (foto: Instagram.com/rebekadremelj) Instagram.com/rebekadremelj
21. 7. 2018

#1 Rebeka Dremelj in Werner

Rebeka in Werner v teh dneh skupaj z družinama počitnikujeta na rajskih Maldivih. Glasbenika sta v začetku poletja predstavila svojo novo skupno pesem Pss Pss, ta pa je, kot izgleda, njuno prijateljstvo le še bolj utrdila. Kako lepo!

Poglej te fotke Rebeke Dremelj in Wernerja:

#2 Natalija Gros

Z oboževalci je na Instagramu sicer delila le eno počitniško fotografijo ob morju, svoje proste čase pa zdaj zagotovo preživlja v družbi svoje hčerkice Ele.

 

A post shared by Natalija Gros (@natalijagros) on

#3 Gašper Rifelj

Na morju v naši bližini se v teh dneh potepa tudi glasbenik Gašper Rifelj, ki je na svojem Instagramu poleg tega delil en vroč posnetek v kopalkah. Najdeš ga na njegovem profilu. ;)

 

A post shared by Gasper Rifelj (@gasperrifelj) on

#4 Gorka Berden

Igralka je svoje počitnice konec junija preživljala v Franciji, od koder prihaja tudi njen partner. Obiskala sta tudi mesto Etretat v Normandiji, ki slavi prav po fotogeničnem kotičku na Gorkini fotografiji.

 

A post shared by Gorka Berden (@gorka.berden) on

#5 Sanja Modrič

Na hrvaški obali se v teh dneh mudi televizijska voditeljica Sanja Modrič, ki je na svojem Instagram profilu objavila tale utrinek iz sprehoda.

 

A post shared by Sanja Modric (@sanja_modric) on

#6 Uroš Bitenc

Radijec je počitnice z družino preživel kar v Sloveniji, natančneje v Bovcu. V resnici je ob tem zabeležili tudi prav poseben trenutek, saj je njegova mala Ula Sijaj prvič kampirala. Kako so ljubki, kajne?

 

A post shared by Uros Bitenc (@urusb) on

#7 Ivica Vergan

Svetlolasa glasbenica je svojo počitniško fotografijo posnela na slovenski obali, ob fotografiji pa je pripisala, da je bila na plaži popolnoma sama. 

Fotografije: Instagram.com/rebekadremelj

Preberi še: TO je razlog, zakaj Meghan Markle na teniškem turnirju ni smela nositi klobučka

Priporočamo tudi: Pazi to! Izvedeli smo vse o odnosu Anamarie in Luke