Hrvaška vse bolj privlačna destinacija tudi za svetovno znane zvezdnike!

Poglej, kateri slavni obrazi so letos obiskali naše južne sosede.

Hrvaška vse bolj privlačna destinacija tudi za svetovno znane zvezdnike! (foto: Profimedia) Profimedia
11. 9. 2016

Na Jadranskem morju je letos baterije polnila Nicole Scherzinger, nekdanja članica dekliške zasedbe The Pussycat Dolls, ki je na Instagramu objavila fotografijo z apl.de.apom in drugimi člani skupine The Black Eyed Peas ter razkrila, da vsi skupaj potujejo na Hrvaško.

“Navdušena sem nad neverjetnimi kraji in priložnostmi, ki sem jih blagoslovljena izkusiti zahvaljujoč svojemu poslu,” je na Instagramu napisala Nicole, njen prijatelj apl.de.ap pa je na istem družabnem omrežju objavil fotografijo, na kateri se izkrcava iz helikopterja. In napisal:

“Končno sem s svojo družbo pristal na Hvaru.” Mimogrede, z Nicole se je na dopustu družil tudi glasbenik MC Hammer, ki je križaril po hrvaškem morju in utrinke s svojih doživetij z oboževalci delil na družabnih omrežjih. K našim sosedom je prišel, da bi užival v samoti in ustvarjal svoj novi album.

Ena slavnih ambasadork naravnih lepot Hrvaške je ameriška igralka in producentka Reese Witherspoon, ki je na Instagramu razkrila, da se je po dopustu v Italiji s prijateljicami odpravila še na križarjenje po hrvaškem delu Jadranskega morja.

Reese

Žensko druženje se je začelo v Rovinju, nato pa so se odpravile na Kornate.

Reese

Kako zelo je navdušena nad hrvaškim morjem, je zvezdnica, ki se je pohvalila tudi s skoraj profesionalnim skokom v vodo, med drugim pokazala v kratkem posnetku, objavljenem na omenjenem družabnem omrežju.

Lepote naše sosednje države je na Instagramu, na katerem ima več kot dva milijona sledilcev, pohvalil tudi španski nogometaš Ander Herrera.

Ander

Zvezdnik Manchester Uniteda je užival v Splitu in Dubrovniku, očarali pa so ga tudi Hvar in okoliški otoki. “Hrvaška je pravi raj, to je sanjski dopust. Odlično preživet teden s prijatelji,” je napisal na Instagramu in objavil nekaj fotografij.

Potem ko sta kitarist The Edge in basist Adam Clayton obiskala Cavtat, se jima je na jugu Hrvaške pridružil tudi njun 'šef' Bono Vox, pevec skupine U2. Sloviti glasbenik, ki si je Cavtat prvič podrobneje ogledal že leta 2009, se je dobro razpoložen družil s svojimi oboževalci, s katerimi se je tudi fotografiral.

Še posebno je bil navdušen nad gostijo, ki mu jo je na otočku Sveti Klement v bližini Hvara pripravil mojster dalmatinske kuhinje Hrvoje Zirojević. Ko je kuharski mojster po opravljenem delu prišel na vrt, so ga Bono in njegovi spremljevalci pričakali z glasnim aplavzom.

Še več, Bono ga je celo prosil za številko mobilnega telefona, kar je pojasnil takole: “Povsod potujem, vse sem že poskusil, a to je bilo res neverjetno.”

Znano je, da je nameraval pod hrvaškim soncem uživati tudi nogometni genij Lionel Messi, ki je hotel del dopusta preživeti na Hvaru, in sicer z družino Ivana Rakitića, svojega soigralca iz Barcelone.

Leo

Mali Argentinec pa v našo soseščino žal ni prišel, saj je lastnik vile, v kateri sta želela bivati slavna nogometaša, zgodbo o tem, da bo gostil slovitega športnega zvezdnika, na dolgo in široko pripovedoval v javnosti. Ker se je ustrašil, da zaradi tega ne bo imel želene zasebnosti, je Leo dopust na Hvaru odpovedal.

Sta se pa zato v Dubrovniku oglasila Luka Modrić in Sergio Ramos, klubska kolega iz madridskega Reala.

Ramos

Hrvaški in španski nogometaš sta si po izpadu svojih reprezentanc z evropskega prvenstva med drugim privoščila večerjo v mondeni dubrovniški restavraciji Portrait. 

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Preberi še, kje je sanjsko poletje s svojim možem letos preživela Tjaša Kokalj ali pa si oglej VIDEO: Rebeka Dremelj je pokazala, kako zabavno so videti vaje z bendom v času nosečnosti