FOTO: Se ga spomniš? Danes ima lepše lase kot ti!

Danes ima mali fantek Kevin, ki so ga v filmu Sam doma pozabili na božič, 35 let in je videti takole ...

FOTO: Se ga spomniš? Danes ima lepše lase kot ti! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 12. 2015

Veseli december ne more miniti brez filma Sam doma, zato je prav, da napišemo kaj o tem, kakšno je življenje igralca Macaulaya Culkina po tem, ko ga je film ponesel med svetovne zvezdnike. 

Tedaj 10-letni deček, ki se je s filmoma Sam doma 1 (1990) in Sam doma 2 prikupil gledalcem po vsem svetu, danes šteje 35 let in se ukvarja z glasbo (ima namreč svoj bend Pizza Underground) in občasno tudi z igranjem. Do svojega 12-ega leta je zaslužil toliko denarja, da mu ne bi bilo treba nikoli več delati. Macaulay je z igro začel pri štirh letih, nenadna svetovna slava pa mu ni prinesla lahkih let.

Ko sta se njegova starša ločila, je vsak izmede njiju želel oblast nad njegovim 11-milijonskim premoženjem. Macaulay je svojega očeta opisal kot nekoga, ki želi imeti vse pod nadzorom. Oče naj bi želel od svojih otrok še več, kot je Macaulay zaslužil. Pri 14-ih je tako Macaulay najavil, da ne bo več igral, ter uspel prevzeti nadzor nad svojim denarjem. Starša sta prekinila stike z njim.

Na sodišču pa je moral pričati tudi v procesu sojenja Michaelu Jacksonu, ki so ga obtožili spolne zlorabe otrok. Po filmu Sam doma sta postala velika prijatelja. Macaulay je na sodišču povedal, da je pri Jacksonu velikokrat prespal, da pa je bila njegova spalnica večnadstropna in da se ga nikoli ni neprimerno dotaknil. Leta 2009 je šel tudi na njegov pogreb. 

Macaulay je blestel tudi v filmu Moja punca

Pri rosnih 17-ih letih se je Macaulay poročil z igralko Rachel Miller in se čez dve leti ločil. Nato je kar 8 let zmenkoval z Milo Kunis (ja, tudi mi smo na to pozabili). Ko sta se razšla, je igralec vidno shujšal, zapadel naj bi tudi v odvisnost od heroina. Njegova takratna podoba je govorice le potrjevala, on jih je zanikal. V prid pa mu ni šlo niti dejstvo, da so ga pri 24-ih za krajši čas zaprli zaradi posedovanja različnih drog.

Dve leti po tej fotografiji, leta 2014, je nastala spodnja fotografija, na kateri je Macaulay videti veliko bolj zdrav. Posnetek je nastal med nastopom z njegovo glasbeno skupino.

Zdaj se Macaulay le redko pojavlja v javnosti. Ravno zato je bilo toliko večje presenečenje, ko smo ga ugledali na fotografiji igralca Boba Sageta   - zagotovo se ga spomniš iz serije Polna hiša (Full Hause). Ta je na Instagramu objavil fotografijo svojih prijateljev, na kateri je tudi Macaulay Culkin (povsem desno). In kako dolge lase ima! Kot kaže je po vsem, kar je za njim, pred njim srečnejša pot. Vse dobro mu želimo in z nostalgijo prav vsako leto med prazniki pogledamo Sam doma. Tudi ti? 

A photo posted by Bob (@bobsaget) on Dec 3, 2015 at 10:22am PST

Preveri še, kako je vloga male Matilde zagrenila življenje igralki, ki jo je tedaj upodobila.