FOTO: Rebeka Dremelj je razkrila intimne fotografije s svoje poroke

Rebeka Dremelj in njen Sandi sta pred kratkim praznovala 8. obletnico poroke, kljub temu pa izgledata, kot bi pravkar prišla iz medenih tednov. Se strinjaš?

FOTO: Rebeka Dremelj je razkrila intimne fotografije s svoje poroke (foto: Instagram.com/rebekadremelj) Instagram.com/rebekadremelj
25. 6. 2018

25. junija je Rebeka Dremelj s svojim izbrancem Sandijem praznovala 8. obletnico poroke, njunega velikega dne pa se je na Instagramu spomnila z albumom fotografij.

Pobrskaj med fotografijami njunega poročnega dne TUKAJ:

Na dan državnosti leta 2011 sta se Rebeka in Sandi poročila v atriju na Gradu Otočec, za poroko pa sta se tedaj odločila po kar trinajstih letih zveze.

Že tedaj je Rebeka časopise polnila s članki o svoji zasebnosti, tako tudi poroka ni ostala neopažena, saj je na spletu mogoče najti celo vrsto vsebin o tem, kako je slaven parček preživel svoj veliki dan.

Rebeko je do oltarja takrat tradicionalno pospremil oče, mladoporočenca pa sta se namesto poročnih prstanov raje odločila za tatuja, ki sta ju prvič razkrila na poroki.

Na poroko so bili sicer povabljeni le najbližji prijatelji in sorodniki, kar pa ne pomeni, da tam ni mrgolelo znanih imen! Na njuni listi gostov so se namreč znašli tudi Nuška Drašček, Jan Plestenjak, Marko Vozelj, Vid Valič in Natalija Verboten.

Iskrene čestitke Rebeki in Sandiju pošiljamo tudi z uredništva!

Fotografije: Instagram.com/rebekadremelj, arhiv

Preberi še: HOROSKOP: Katera znamenja veljajo za najbolj spontana?

Priporočamo tudi: TO je razlog, zakaj je Meghan Markle na kraljičnem rojstnem dnevu morala stati za Kate Middleton