FOTO: Pravljični utrinki poroke Sanje Grohar Kovič

Sanja Grohar (po novem tudi Kovič) in njen Matej sta si že konec avgusta obljubila večno zvestobo in zdaj smo končno dočakali še fotografije! Ne spreglej tudi njunega poročnega videa na dnu članka.

FOTO: Pravljični utrinki poroke Sanje Grohar Kovič (foto: Ana Gregorič) Ana Gregorič
17. 9. 2018

25. avgust je bil dan, ko sta v krogu najbližjih Sanja Grohar (Kovič) in Matej Kovič dahnila usodni da. Za poroko sta izbrala priljubljeno idilično poročno lokacijo – Žičko Kartuzijo, ki je njuno poroko naredila še bolj pravljično.

Sanja je blestela v čudoviti razkošni obleki iz salona Sanjska Obleka.

"Jokala sva oba. V bistvu smo jokali vsi, še fotografinja (oprosti Ana :)). Izmenjala sva si zaobljube in težko je bilo igovoriti vse te besede," je zapisala na svojem blogu ...

... in dodala: "Na koncu moje zaobljube sem naznanila, da je z nama tudi najino malo veselje in tako so za mojo nosečnost izvedeli še tisti, ki tega niso vedeli."

Kot vsako nevesto, so tudi Sanjo spremljale družice, katerim je, poleg daril, o katerih smo pisali že tukaj, podarila tudi čudovite obleke v nežni rožnati barvi.

In ja, prav vidiš, med družicami se je znašel tudi en moški, Sanjin najboljši prijatelj Rok.

"Zakaj družec in ali to sploh obstaja? Obstaja. V tujini je bolj pogosto kot pri nas. Rok je moj najboljši prijatelj že več kot desetletje in vesela sem da je bil del mojega 'Bride Squad-a'," je zapisala.

Uau, ta njena obleka, kajne? :)

No, ravnodušnih nas ni pustila tudi druga, nekoliko enostavnejša, v katero se je Sanja preoblekla po poročnem obredu.

"Prva obleka je bila tako veličastna, da bi težko ostala v njej celo noč saj ima ogromno materiala. Preostanek večera je tako preživela v drugi obleki, v kateri je z Matejem zaplesala tudi prvi poročni ples.

Atrakcija večera je bila po Sanjinih besedah tudi foto stojnica.

"Gostje so se slikali z rekviziti kot so party klobučki, napisi … vsi so veselo printali svoje slike ven in niso mogli prehvaliti Photoboth-a," je zapisala.

Oglej si še njun poročni video:

Sanja in Matej, spletno uredništvo Cosmopolitana vama želi še ogromno lepih in srečnih skupnih trenutkov. Naj traja večno!*

Še več fotografij lahko zagotovo kmalu pričakuješ na njenem Instagramu, Sanjin celoten zapis o poroki pa preberi na blogu theycallmebambam.com.

Pripravila: N. Š.

Fotografije: Ana Gregorič

Preberi še: Poglej, kako razkošno vilo ima družina Zale Đurić Ribič

Priporočamo tudi: Nepopolna mama: 5 dobrih razlogov, zakaj jo moraš spremljati