FOTO: Plesalci šova Zvezde plešejo so se lotili novega projekta in videti so čudovito!

Čeprav je šov Zvezde plešejo že končan, pa se tekmovalci še naprej družijo in ustvarjajo skupne projekte.

FOTO: Plesalci šova Zvezde plešejo so se lotili novega projekta in videti so čudovito! (foto: POP TV) POP TV
24. 6. 2018

Pa naj še kdo reče, da se na tekmovanjih in šovih ne morejo splesti lepa prijateljstva. Že med samim potekom šova Zvezde plešejo smo lahko stalno videli različne objave tekmovalcev, ki so razkrivale, da se družijo tudi izven "delovnega časa".

V tem tednu smo še posebej budno spremljali njihove Instagram profile, saj smo ugotovili rdečo nit nekaterih njihovih fotografij.

Izkazalo se je namreč, da so združili moči za nove projekte, prvi med njimi je videospot za novo skladbo Wernerja in Rebeke Dremelj.

Preden bereš dalje, si oglej uradni videospot za skladbo Pss pss TUKAJ:

Ob gledanju videa in fotografij na Instagramu pa lahko tudi sklepamo, da so se na snemanju udeleženci šova imeli super ...

1.

Rebeka Dremelj je objavila tole fotografijo in zraven pripisala: "Mala že zgubljam razum, na tebi je nesramno dober parfum."

2.

Glede na posnetek, ki ga je objavil Werner, smo lahko sklepali, da je pripis pod Rebekino sliko pravzaprav del besedila nove skladbe.

3. 

Dejan Kranjc je prav tako delil en utrinek s snemanja, zraven pa je dodal še misel, ki bi jo morali vsi večkrat prebrati.

"Čez mnogo let boš veliko bolj razočaran zaradi stvari, ki jih nisi naredil, kot zaradi stvari, ki si jih. Izpluj iz varnega pristana. Ujemi veter v svoja jadra. Raziskuj. Sanjaj. Odkrij. Uživaj. Ljubi, Misli, Živi. <3"

 

A post shared by Dejan Krajnc (@dejan_krajnc) on

4. 

Gordana Grandošek Whiddon in Arnej Ivkovič sta delila enako skupinsko fotografijo skoraj celotne zasedbe šova. Ali opaziš kdo manjka? ;)

 

A post shared by ∆RNEJ IVKOVIČ (@arney_x) on

5. 

Manjkali pa seveda niso niti selfiji. Enega izmed njih je objavila Martina Plohl, kjer se je še zahvalila Rebeki in Wernerju, da so lahko podoživeli svoje otroške radosti. 

 

A post shared by Martina Plohl (@martina_plohl) on

6. 

Tudi Gorka Berden je objavila svojega selfija z Arnejem.

 

A post shared by Gorka Berden (@gorka.berden) on

Foto: Instagram.com/arney_x, Instagram.com/martina_plohl, Instagram.com/gorka.berden, Instagram.com/rebekadremelj, Instagram.com/dejan_krajnc, Instagram.com/wernerbrozovic

Preberi še: Iris Mulej se je zaročila! Poglej si enega najlepših zaročnih prstančkov vseh časov

Priporočamo tudi: Rok Kunaver je podal PRVO izjavo o novi ljubezni z Natalijo Gros